ΑρχικήbusinessHuawei: Απέρριψε την προσφορά της Google να φτιάξει τα Pixel phones

Huawei: Απέρριψε την προσφορά της Google να φτιάξει τα Pixel phones

Πολλοί από εσάς πιθανών να γνωρίζετε ότι και τα Pixel και Pixel XL smartphones  κατασκευάζονται από την HTC, όχι από την Google. Όπως ακριβώς την προηγούμενη χρονιά το Nexus 6P κατασκευάστηκε ολοκληρωτικά από την Huawei κάτω από την εποπτεία της Google.

Google-pixel-smartphones-

Παρόλο που η Google έχει χρησιμοποιήσει πολλούς κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στο παρελθόν για την κατασκευή των Nexus, ήταν έκπληξη ότι η γιγαντιαία αυτή εταιρεία δεν θα συνεχίσει την συνεργασία της με την Huawei, ειδικά αφού το  Nexus 6P ήταν ένα αρκετά καλό τηλέφωνο.

Φαίνεται, ότι η Go0gle ήθελε να συνεχίσει την συνεργασία της με την Huawei, αλλά η κινέζικη εταιρεία ήταν αυτή που απέρριψε την πρόταση της τεράστιας αυτής εταιρείας. Το Γερμανικό website Winfuture.de αναφέρει ότι ο  Colin Giles, VP του Ομίλου Επιχειρήσεων καταναλωτών στην Huawei, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία του αποφάσισε να εγκαταλείψει την συνεργασία με την Go0gle όσον αφορά τις συσκευές Pixel.

Ο λόγος μπορεί να φαίνεται χαζός με την πρώτη ματιά. Προφανώς η Huawei δεν ήθελε η Go0gle να βάλει την επωνυμία της στα τηλέφωνα Pixel.

Δεδομένου ότι η Go0gle έκανε αρκετά σαφές ότι δεν θέλει καμία άλλη μάρκα χαραγμένη στα τηλέφωνα Pixel, εκτός από την δική του, η Huawei αποφάσισε να μην κατασκευάσει τις συσκευές.

Αλλά η απόφαση της Huawei να μην ενεργεί ως μια καθαρή εταιρεία κατασκευής αλλά να θέτει και την επωνυμία της σε οποιαδήποτε συσκευή που κατασκευάζει, έχει ληφθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, έτσι η απόρριψη της συνεργασίας με την Go0gle ήταν άμεση συνέπεια αυτής της στρατηγικής Marketing.

Ωστόσο, επίσημα η Huawei επιμένει ότι η εταιρεία συνεχίζει να συνεργάζεται στενά με την Go0gle σε διάφορα project. Ο Giles δεν απορρίπτει μια μελλοντική συνεργασία με την Google, αν και οι δυο στρατηγικές των εταιρειών θα είναι συμβατές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS