ΑρχικήUpdatesΤο Beta 3 για iOS 10.2 είναι εδώ!

Το Beta 3 για iOS 10.2 είναι εδώ!

Λίγες ώρες έχουν περάσει από την κυκλοφορία των τρίτων Beta εκδόσεων για iOS 10.2, macOS Sierra 10.12.2, tvOS 10.1 και Βeta of Xcode 8.2 IDE. Τα Βeta, που απευθύνονται σε προγραμματιστές , έχουν κάνει την είσοδο τους σχετικά νωρίς αν αναλογιστούμε ότι πριν μια εβδομάδα κυκλοφόρησε η δεύτερη δοκιμαστική έκδοση για iPhone, iPad, iPod touch συσκευές και η έκδοση tvOS 10.1 για Apple TV συσκευές. Επιπλέον έχουν περάσει μόλις έξι μέρες από την ανακοίνωση του Βeta 2 για macOS 10.12.2 Sierra,λογισμικό των MacBook and iMac υπολογιστών.Beta

Αναφορικά με μια από τις νέες κυκλοφορίες Βeta, το Xcode 8.2 IDE (Integrated Development Environment), έχουμε να υπογραμμίσουμε ορισμένα βασικά στοιχεία. Καταρχήν, διαθέτει SDKs (Software Development Kits) για λογισμικό iOS 10.2, macOS 10.12.2, tvOS 10.1 και watchOS 3.1.1 Βetas. Επίσης, οι προγραμματιστές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η δοκιμαστική αυτή έκδοση απαιτεί Mac OS X 10.11.5 για να λειτουργήσει.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Apple με την νέα έκδοση iOS 10.2 Βeta 3 αποφασίζει να αντικαταστήσει τις παλιές εφαρμογές βίντεο που δεν χρησιμοποιούσε κανείς , με μια νέα τηλεοπτική εφαρμογή η οποία μάλιστα αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  “Hello again” τον περασμένο μήνα. Πάντως, η καινούρια τηλεοπτική εφαρμογή δεν θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως αλλά σε επιλεγμένες περιοχές τις οποίες ακόμα δεν έχει ανακοινώσει η εταιρεία.

Το νέο Βeta φέρνει αρκετές αναβαθμίσεις όπως η “Send With Love” δυνατότητα για τις εφαρμογές μηνυμάτων καθώς και πολλές διορθώσεις σε δυσλειτουργίες της προηγούμενης έκδοσης.

Για όσους ενδιαφέρονται η τρίτη δοκιμαστική έκδοση του iOS 10.2 είναι διαθέσιμη και μπορείτε να την εγκαταστήσετε άμεσα. Πριν την εγκατάσταση φροντίστε να έχετε αποθηκεύσει όσα αρχεία δεν θέλετε να χαθούν κατά την διαδικασία. Αρχικά, μπείτε στην ιστοσελίδα της  Apple και συνδεθείτε πληκτρολογώντας την Apple IP σας στο πεδίο “Get Started” . Στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Enroll your iOS device” σύνδεσμο και ακολουθήστε τα βήματα “Download profile” και “Install” για την άμεση εγκατάσταση του νέου Βeta.

Τώρα είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τις νέες δυνατότητες του Βeta 3.ios-10-beta-3

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS