ΑρχικήinetΠως μπορεί ένας CEO να χάσει τη δουλειά του από το Facebook

Πως μπορεί ένας CEO να χάσει τη δουλειά του από το Facebook

Πως έχασε τη δουλειά του ο Matt Harrigan από το Facebook; Μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες όπως η Apple, η Microsoft και το Facebook επέλεξαν να διατηρήσουν την τάξη μετά την νίκη του Donald Trump στις Αμερικάνικες εκλογές. Έτσι ένας Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) μιας εταιρείας ασφαλείας από το San Diego που ονομάζεται PacketSled βρέθηκε χωρίς δουλειά όταν απείλησε να σκοτώσει τον νεοεκλεγέντα Δημοκρατικό πρόεδρο στο Facebook.dump

Δυστυχώς η παράτολμη και επιθετική του συμπεριφορά που είχε σαν στόχο τον Donald Trump σύντομα πέρασε στο Reddit και από εκεί άρχισε να εμφανίζεται σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, που προκαλούσαν την PacketSled να βάλει στην θέση του τον CEO της.

screen-facebook

“Πάω να σκοτώσω τον εκλεγέντα πρόεδρο,” έγραψε ο Matt Harrigan στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, προσθέτοντας και πολλά άλλα κοσμητικά επίθετα.

Ο Harrigan όταν είδε την έκταση που πήραν οι δημοσιεύσεις του, ζήτησε συγγνώμη με μια δημοσίευση στην ιστοσελίδα της PacketSled, υποβαθμίζοντας τις απειλές σαν ένα “αστείο”.

Τα πρόσφατα σχόλιά μου στο Facebook ήταν ένα αστείο, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συζήτησης, που ήταν μόνο ιδιωτική. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι δεν συμμετέχω σε ρητορικές τέτοιας μορφής…. Ζητώ συγγνώμη αν κάτι που είπα το λάβατε σοβαρά υπόψη, ήταν προσβλητικό, ή προκάλεσε δικαιολογημένη ανησυχία.

Με τις καλύτερες ευχές, Matt Harrigan

Η απολογητική δήλωση του Harrigan αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα της PacketSled και η εταιρεία κοινωποίησε στη θέση της ότι “το διοικητικό συμβούλιο “αποδέχτηκε την παραίτηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Matthew Harrigan, με άμεση ισχύ.”

“Θέλουμε να είμαστε πολύ σαφείς: η PacketSled δεν ανέχεται τα σχόλια που έγιναν από τον κ Harrigan, τα οποία δεν αντανακλούν τις απόψεις μας ή απόψεις της εταιρείας, των εργαζομένων, των επενδυτών ή των εταίρων μας,” ανέφερε η περαιτέρω η δήλωση.

Κατά ειρωνικό τρόπο, η PacketSled ειδικεύεται στην “παρακολούθηση προηγμένων απειλών και παραβιάσεων.”

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS