ΑρχικήReviewsΤο νέο WiFi Router της Google φτάνει στο FCC

Το νέο WiFi Router της Google φτάνει στο FCC

google-wifi-Router

Το WiFi Router της Google έχει εντοπιστεί αυτή την εβδομάδα να καταφτάνει περνάει από το FCC, υποδεικνύοντας ότι οι προπαραγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα και η ημερομηνία παράδοσης το Δεκέμβριο εξακολουθεί να έρχεται στην κατάλληλη στιγμή από την Google, δηλαδή πάνω στην ώρα για την περίοδο των διακοπών.

Η Google παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο WiFi router της τον περασμένο μήνα, εξηγώντας ότι είναι σε θέση να υποστηρίζει μια σειρά από διαφορετικά ασύρματα πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένων των Bluetooth LE και 802.15.4, καθώς και το ZigBee ένα πρωτόκολλο το οποίο έχει δημιουργηθεί για τα προϊόντα και τα συστήματα Internet of Things, όπως έξυπνες συσκευές, λαμπτήρες , πρίζες, κλειδαριές στις πόρτες και ακόμα περισσότερα.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο WiFi Router της Google καθώς και τη διαδικασία εγκατάστασης μπορείτε να δείτε το επίσημο βίντεο του Google WiFi παρακάτω. Το WiFi Router της Google έρχεται ολοκληρωμένο με τη δική του εφαρμογή που σας επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές συσκευές από το smartphone ή το tablet σας.

Το νέο Google WiFi router θα διατίθεται στην τιμή των $ 129 για μία μόνο συσκευή, αλλά είναι επίσης διαθέσιμο σε πακέτα των τριών στην τιμή των $ 299 και σας επιτρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν νεκρά σημεία WiFi γύρω από το σπίτι ή το χώρο σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Google, όπου μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για να είστε σε θέση να προπαραγγείλετε το νέο Wi-Fi router όταν η Google ξεκινήσει την αποδοχή των παραγγελιών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS