ΑρχικήinetΕξερευνήστε το βυθό χωρίς επαγγελματικό εξοπλισμό

Εξερευνήστε το βυθό χωρίς επαγγελματικό εξοπλισμό

miniature-scuba-tank-εξοπλισμό

Υπάρχουν οι λάτρεις της περιπέτειας που θα ήθελαν να απολαύσουν τον υποθαλάσσιο κόσμο για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως να χρειάζεται να κάνουν μαθήματα ή να επενδύσουν σε επαγγελματικό εξοπλισμό καταδύσεων. Το MiniDive δημιουργήθηκε ειδικά γι’ αυτούς!

Πρόκειται για μία μινιατούρα φιάλης οξυγόνου που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει έως και 10 λεπτά οξυγόνο που σας επιτρέπει να μείνετε κάτω από το νερό και να εξερευνήσετε λίγο περισσότερο. Μόλις αδειάσει η δεξαμενή του MiniDive μπορείτε στη συνέχεια να τη γεμίσετε ξανά, χρησιμοποιώντας μια χειροκίνητη αντλία ή μίνι ηλεκτρικό συμπιεστή, που σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε γρήγορα τη δεξαμενή όταν χρειάζεται.

Μπορείτε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα Kickstarter για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την ολοκαίνουρια μίνι δεξαμενή καταδύσεων, η οποία είναι διαθέσιμη από μόλις € 389 και αναμένεται να ξεκινήσει την κυκλοφορία της πριν από το τέλος του έτους.

Εκπρόσωπος της εταιρείας σχολίασε: «Έχουμε δημιουργήσει το MiniDive ώστε να μπορεί ο καθένας να αναπνέει κανονικά στο νερό για αρκετά λεπτά, ανεξάρτητα από την εφαρμογή και να είναι σε θέση να καλύψει ο ίδιος το δικό του σύστημα αναπνοής. Η κύρια εφαρμογή  της φιάλης είναι η ευχαρίστηση να δείτε την υποβρύχια ζωή, να κολυμπήσετε με τα ψάρια, αντί να παρακολουθείτε από την επιφάνεια. Αλλά έχει επίσης κι άλλες εφαρμογές σε τομείς όπως η κωπηλασία.

Το MiniDive Pro είναι μία μίνι φιάλη καταδύσεων, χωρίς περεταίρω εξοπλισμό, που σας δίνει την δυνατότητα να αναπνέετε κάτω από το νερό για 5 έως 10 λεπτά, μια αυτονομία που εξαρτάται από πολλές παραμέτρους, αλλά κυρίως από τη σωματική σας δραστηριότητα. Το MiniDive Pro είναι πολύ εύκολο στη χρήση, μπορείτε να το βάλετε σε ένα λουρί ειδικά σχεδιασμένο και να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα για να κολυμπήσετε υποβρύχια.»

Φαίνεται μία ενδιαφέρουσα καινοτομία που θα κάνει τη ζωή των απανταχού φαν των καταδύσεων πολύ πιο απλή και οικονομική!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS