ΑρχικήinetBlowCast για ψηφιακές ....πίπες

BlowCast για ψηφιακές ….πίπες

BlowCast: Η διασκέδαση δεν ήταν ποτέ πιο εύκολα προσβάσιμη. Χάρη στις υπηρεσίες όπως το Spotify και το Netflix, η μουσική ή ταινίες είναι πια θέμα ενός κλικ. Από σήμερα όμως θα είναι πολύ εύκολα και τα blowjobs. Ναι (sorry ladies) μιλάμε για πίπες!

Η βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων φαίνεται να αναζητεί την τεχνολογική καινοτομία, κάτι που το αποδεικνύει η σημερινή κυκλοφορία του BlowCast.
Κυκλοφόρησε από την ιστοσελίδα ενηλίκων CamSoda, και προσφέρει μια ματιά στις μελλοντικές X-rated online αλληλεπιδράσεις.blowcast

Η εταιρεία με τον συνδυασμό VR και με wireless sex toys ελπίζει να προσφέρει κάτι μοναδικό στο χώρο των digital on-demand blowjobs.

Οι διαχειριστές χρησιμοποιούν έναν τροποποιημένο δονητή που ονομάζουν Kiiroo Pearl για την καταγραφή των δεδομένων κίνησης κατά τη διάρκεια των προσομοιωμένων blowjobs. Τα δεδομένα τα ανέβασαν στο BlowCast.

Οι θεατές από την άλλη πλευρά μπορούν να επιλέξουν ένα μοντέλο από τις διαθέσιμες κατηγορίες που συμπεριλαμβάνουν τις: ‘sensual’, ‘nooner’ και ‘build-up’. (Μην ρωτήσετε τι σημαίνει η κάθε μία γιατί θα με πιάσετε αδιάβαστο)

Εκτός από μια συσκευή που σας επιτρέπει να βλέπετε VR, θα χρειαστείτε ένα ειδικό “προϊόν” για να συμμετάσχετε σε αυτό το θαύμα της σύγχρονης σεξουαλικότητας, ένα internet-connected sleeve (ναι το ονομάζουν “μανίκι”) που τυλίγει γύρω από το πέος του ενδιαφερόμενου.

Όταν λοιπόν κάνετε κλικ στο “πίπα”, αρχίζει να παίζει ένα βίντεο streaming και σε συνδυασμό με τα δεδομένα που πηγαίνουν στο “μανίκι”, υποτίθεται ότι έχετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία…

Ας μιλήσουμε για τις τιμές…

Το “μανίκι” κοστίζει 250 δολάρια, αλλά κάθε πίπα είναι δωρεάν κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα, ενώ μετά κοστίζει 1 δολάριο.

motherboard.vice.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS