ΑρχικήReviewsAlarmshock, το ξυπνητήρι που σας κάνει ηλεκτροσόκ!

Alarmshock, το ξυπνητήρι που σας κάνει ηλεκτροσόκ!

alarmshock-electric-shock-alarm-wakes-you-with-a-zap-ηλεκτροσόκ

Για τα άτομα που δεν είναι πρωινοί τύποι και χρειάζονται λίγη περισσότερη βοήθεια από ένα απλό ξυπνητήρι, μπορεί να ενδιαφέρονται για ένα νέο wearable σύστημα που κάνει ηλεκτροσόκ προκειμένου να σας σηκώσει έγκαιρα από το κρεβάτι σας!

Το βραχιολάκι Alarmshock φοριέται στον καρπό τη νύχτα πριν πέσετε για ύπνο και όταν το ξυπνητήρι σας σταματήσει το πρωί θα σας υπενθυμίσει πρώτα απαλά, ότι ήρθε η ώρα να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Αν παραμείνετε ξαπλωμένοι ωστόσο το σύστημα αρχίζει να γίνεται λίγο πιο “σκληρό”, κάνοντας ένα ηλεκτροσόκ χαμηλής έντασης που αυξάνεται σε ένταση όσο περνάει η ώρα.

Ο μόνος τρόπος για να απενεργοποιήσετε το Alarmshock σας, είναι να πάτε στη συσκευή του, η οποία καλό είναι να τοποθετηθεί αρκετά μακριά από το κρεβάτι σας για ευνόητους λόγους. Μόλις θα ακουμπήσετε το βραχιολάκι στην ειδική υποδοχή, αυτό θα ανοίξει και θα μπορέσετε να το βγάλετε.

valuable-sleep-min

Οι δημιουργοί του εξηγούν περισσότερο σχετικά με την έμπνευση και την κατασκευή της συσκευής:

«Το Alarmshock δεν είναι απλά μια ιδέα, αλλά είναι ήδη ένα πλήρης λειτουργίας πρωτότυπο και ξέρουμε ότι θα μείνει στην ιστορία ως ένας καινοτόμος αντικατάστασης του κλασικού ξυπνητηριού.

Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό εμπειρίας και πάθους, η ομάδα μας είναι αφιερωμένη σε όλους όσους στηρίζουν αυτό το έργο. Έχουμε προκαταρκτικές συμφωνίες με εμπειρογνώμονες παραγωγής και εταιρείες logistics. Μπορεί να υπάρχει κίνδυνος απρόβλεπτων περιστάσεων, αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να εξασφαλίσουμε ότι μπορούμε να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας για παροχή του Alarmshock κατ ‘ευθείαν στην πόρτα σας.

Πιστεύουμε ότι πρέπει να απολαμβάνουμε τα μέγιστα από τη ζωή σε όλα όσα κάνουμε. Γνωρίζουμε ότι κάνοντας την wearable τεχνολογία μας ασφαλή, άνετη και φιλική προς το χρήστη, το Alarmshock θα αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο. Γι ‘αυτό και θα κάνουμε το πιο αποτελεσματικό high-end σύστημα αφύπνισης.»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Alarmshock μπορείτε να επισκευτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.kickstarter.com/projects/1230046576/alarmshocktm-dont-just-wake-up-get-up

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS