ΑρχικήbusinessΤι καινούριο ετοιμάζει η Nokia;

Τι καινούριο ετοιμάζει η Nokia;

Οι φήμες περί δυναμικής επανόδου της Nokia στην αγορά των smartphones επιβεβαιώθηκαν πρόσφατα καθώς είδε το φως της δημοσιότητας το χρονοδιάγραμμα της ανερχόμενης παρουσίασης. Στο “Capital Markets Day” της Nοkia θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι βασικές κυκλοφορίες της φιλανδικής εταιρείας. Πάμε λοιπόν να ρίξουμε μια ματιά στο πρόγραμμα της, το οποίο ελπίζουμε να σας φανεί ενδιαφέρον.nokia-s-return-to-smartphone-business-confirmed-for-2017-510337-2

Ας αναφερθούμε για αρχή στο 2016 που η Nοkia είχε επικεντρωθεί στην προώθηση της κάμερας OZO VR, την απόκτηση Withings και την χορήγηση άδειας των κινητών της σε HMD.

Το 2017 η εταιρεία έχει περισσότερα σχέδια που σίγουρα θα συναρπάσουν τους λάτρεις της τεχνολογίας. Συγκεκριμένα, σκοπεύει να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά VR, να κυκλοφορήσει ολοκαίνουρια καινοτομικά smartphones και να επεκτείνει τη χορήγηση αδειών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στο τομέα των κινητών, των αυτοκινήτων και των καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών. Μένει μόνο να δούμε πόσο επιτυχημένα θα είναι τα νέα βήματα της φιλανδικής εταιρείας σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το 2018 από την άλλη η Nοkia θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στην αδειοδότηση της δική της τεχνολογίας VR ενώ θα συνεχίσει επίσης την ανάπτυξη αδειών διπλωμάτων ερασιτεχνίας.nοkia

Για εσάς που αναμένετε με μεγάλο ενθουσιασμό τις νέες κυκλοφορίες κινητών συσκευών Nοkia, υπολογίζεται ότι το πρώτο εξάμηνο του 2017  θα έχουμε σίγουρα δύο νέες Android smartphone συσκευές. Το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσουν επίσημα τα Nοkia κινητά. Πολλοί υποστηρίζουν ότι μια πιθανή εκδοχή αποτελεί ο μήνας Φεβρουάριος ενώ οι πιο απαισιόδοξοι θεωρούν ότι η επίσημη κυκλοφορία θα ανακοινωθεί την άνοιξη και συγκεκριμένα τον Μάιο ή τον Απρίλιο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS