ΑρχικήsecurityΟι Anonymous ετοιμάζουν πορεία διαδήλωσης!

Οι Anonymous ετοιμάζουν πορεία διαδήλωσης!

Οι Anonymous δημιούργησαν πρόσφατα μια ιστοσελίδα που στόχο έχει την προώθηση του John McAfee ως τον επόμενο σύμβουλο ασφαλείας του νέου προέδρου της Αμερικής, Donald Trump. Επιπλέον, οι hackers ανακοίνωσαν την διεξαγωγή πορείας στις 5 Δεκεμβρίου στο New York City Trump Tower ζητώντας από τους υποστηρικτές να φοράνε τις “V for Vendetta” μάσκες τους για λόγους ασφαλείας και να υψώσουν την φωνή τους ώστε να αντιληφθούν οι πολίτες την σοβαρότητα του ζητήματος.Anonymous

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί οι Anonymous τάσσονται υπέρ του John McAfee, έχουν να σας παραθέσουν ένα αρκετά ισχυρό επιχείρημα. «Πρόκειται να ενισχύσει την δράση της ασφάλειας του κυβερνοχώρου, κάτι που μέχρι τώρα κανένας αρμόδιος δεν έχει επιχειρήσει.» δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Οι hackers τονίζουν ότι η Αμερική απειλείται από πόλεμο στον κυβερνοχώρο γεγονός που θέτει σε κίνδυνο τις εταιρείες, τους πολίτες και τα παιδιά. Οι επιχειρήσεις απειλούνται από ηλεκτρονικές παραβιάσεις, οι πολίτες  από κλοπή προσωπικής διαδικτυακής ταυτότητας και τα παιδιά από διαδικτυακή παρενόχληση.

Ο John McAfee από την πλευρά του απορρίπτει το ενδεχόμενο αποδοχής της θέσης. Υπογράμμισε ότι παρόλο που στο παρελθόν επεδίωκε να είναι σύμβουλος ασφαλείας του προέδρου, πλέον δεν έχει αυτή την επιθυμία. Ο λόγος έγκειται στον τρόπο λειτουργείας και τις πεποιθήσεις της νέας κυβέρνησης οι οποίες τον βρίσκουν αντίθετο. Αντιθέτως, θεωρεί πως αν δράσει αυτόνομα θα μπορέσει να κρατήσει τις βιομηχανίες και τις ιδιωτικές υποδομές ζωντανές.

Μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν οι Anonymous στην αναπάντεχη δήλωση του John McAfee και αν θα συνεχίσουν τον αγώνα υποστήριξης του για μια θέση που ο ίδιος δεν επιθυμεί να λάβει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS