ΑρχικήinetΗ Lenovo φτιάχνει έναν κλώνο του Microsoft Surface!

Η Lenovo φτιάχνει έναν κλώνο του Microsoft Surface!

Η Lenovo είναι μια από τις εταιρίες που παρατήρησε το δυναμικό των 2-σε-1 συσκευών και η επιχείρηση δεν θα μπορούσε να χάσει αυτή την έκρηξη της αγοράς, έτσι ξεκίνησε τις δικές της συσκευές, μερικές από τα οποίες φαίνονταν απίστευτα παρόμοιες με τα Microsoft Surface.

lenovo-

Το Lenovo Miix 510 ήταν ουσιαστικά ένας κλώνος του Surface διαθέσιμο σε πιο προσιτή τιμή, και φαίνεται ότι η Lenovo θέλει να ακολουθήσει την ίδια προσέγγιση και στο επόμενο μοντέλο.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν μέσω της γερμανικής ιστοσελίδας WinFuture φαίνεται να δείχνουν πως είναι το Len0vo Miix 520, ένα νέο μοντέλο που αναμένεται να δει το φως της ημέρας μέσα στις επόμενες εβδομάδες με χαρακτηριστικά που το καθιστούν ακόμα πιο ισχυρό από τον προκάτοχο του.

Αρχικά, το  Miix 520 έρχεται με οθόνη 12.3 ιντσών με 1920×1200 pixel και καλύπτεται από Gorilla Glass για προστασία από γρατζουνιές. Ο επεξεργαστής είναι η έβδομη γενιά  Intel Kaby Lake και τρέχει στα 2.7 GHz, και συνδέεται με διαφορετικές μνήμες RAM – η μεγαλύτερη που μπορεί να δεχτεί είναι 16GB, αλλά μπορείς να επιλέξεις και μικρότερη αν θες να είναι πιο φτηνό.

Το κορυφαίο μοντέλο έρχεται επίσης με αποθηκευτικό χώρο 1TB SS. Το Miix 520 περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που θα βρείς σήμερα στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των θυρών  USB Type-C, microSD κάρτα, scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων, εμπρός και πίσω κάμερες, Bluetooth και Wi-Fi.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό το μοντέλο είναι εμπνευσμένο από το Surface της Microsoft και έχει ακόμη ενσωματωμένη βάση υποστήριξης που του επιτρέπει να μετατραπεί σε laptop.

Όλες οι λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της τιμολόγησης και της διαθεσιμότητας θα παρουσιαστούν πολύ σύντομα. Όταν η νέα συσκευή της Len0vo κάνει επίσημα το ντεμπούτο της.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS