ΑρχικήinetΤα προϊόντα τεχνολογίας που θα ήταν εκπληκτικά δώρα

Τα προϊόντα τεχνολογίας που θα ήταν εκπληκτικά δώρα

maxresdefault-1-min-προϊόντα

Μιας και μόνο ένας μήνας μένει ακόμα μέχρι τα Χριστούγεννα, ίσως θα έπρεπε να αρχίσετε να σκέφτεστε τα δώρα που θα κάνετε σε φίλους και συγγενείς. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω μερικές ιδέες για προϊόντα τεχνολογίας που θα αποτελέσουν πολύ πρακτικά δώρα.

Ένας εφεδρικός φορτιστής κινητού ($10)

Αν ισχυρίζεστε ότι δεν έχετε χάσει ποτέ ένα φορτιστή τηλεφώνου, τότε ψεύδεστε! Δείξτε στους φίλους σας ότι μπορούν να βασιστούν σε εσάς χαρίζοντάς τους έναν εφεδρικό φορτιστή και θα σας είναι πολύ ευγνώμων στο εγγύς μέλλον.

Μια φορητή μπαταρία ($30)

Για το φίλο σας που φοβάται πραγματικά ότι το τηλέφωνό του θα μείνει από μπαταρία. Δώστε του το δώρο ώστε να μην ξαναχρειαστεί να ψάξει για πρίζα.

Ένα τροφοδοτικό ($28)

Βοηθείστε τους φίλους και συγγενείς σας να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι με ένα καλό τροφοδοτικό. Τώρα δεν έχουν καμία δικαιολογία για να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες!

Ένα καλώδιο aux ($8)

Εάν οδηγείτε ή παίρνετε τακτικά ταξί, ξέρετε ότι ένα βοηθητικό καλώδιο είναι πολύ χρήσιμο. Οι φίλοι σας σίγουρα θα εκτιμήσουν ένα τέτοιο.

Ένα Wi-Fi dongle ($46)

Ποιος δεν θα ήταν ευχαριστημένος να λάβει ως δώρο ένα φορητό Wi-Fi; Πάρτε στους αγαπημένους σας ένα Wi-Fi dongle USB, ώστε να μπορούν να έχουν σύνδεση όπου και αν πηγαίνουν.

Ένα ασύρματο router ($40)

Για τους φίλους σας που είναι σπιτόγατοι, ένα ασύρματο Wi-Fi router είναι συναρπαστικό δώρο, ώστε να μπορούν να έχουν το δικό τους Wi-Fi, χωρίς το χάος των καλωδίων.

Ένα κάλυμμα πληκτρολογίου ($7)

Μερικές φορές τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι ατζαμήδες. Οπότε, βεβαιωθείτε ότι είναι προστατευμένοι την επόμενη φορά που κατά λάθος θα χύσουν τον καφέ τους πάνω στους φορητούς υπολογιστές τους!

Ένα earbud splitter ($4)

Είναι πολύ ρομαντικό να βλέπεις ζευγάρια που μοιράζονται ένα ζευγάρι ακουστικά, αλλά αυτός είναι ένας πολύ καλύτερος τρόπος για να το κάνουν.

Φτηνά earbuds ($7)

Γεμίστε τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες των αγαπημένων σας με φθηνά ακουστικά. Ποτέ δεν θα ανησυχήσουν μήπως χάσουν τα δικά τους ξανά.

Ένα flash drive ($6)

Όσο περισσότερα τα GB, τόσο μεγαλύτερη η αγάπη που θα αισθανθούν.

Ένα προστατευτικό οθόνης ($8)

Όλοι γνωρίζουμε πόσο άσχημες μπορεί να είναι οι ρωγμές στην οθόνη. Βεβαιωθείτε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα χρειαστεί ποτέ να διαβάσουν τα μηνύματά σας μέσα από έναν «ιστό αράχνης», με ένα καλό προστατευτικό οθόνης από γυαλί.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS