ΑρχικήinetAshampoo Burning Studio 18 Προαναγγελία και Giveaway

Ashampoo Burning Studio 18 Προαναγγελία και Giveaway

H νέα έκδοση του πιο διάσημου εργαλείου της Ashampoo,   Ashampoo Burning Studio 18 θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016. Το SecNews εξασφάλισε για σας 11 άδειες χρήσης πριν την κυκλοφορία του νέου προϊόντος. Μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό σήμερα και τη Δευτέρα θα δημοσιεύσουμε την πλήρη λίστα με τα νέα χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

Η one-stop λύση για συσκευή εγγραφής δίσκων: Με το νέο Ashampoo Burning Studio 18 μπορείτε να εγγράψετε δεδομένα, ταινίες ή μουσική σε οποιοδήποτε CD, DVD ή Blu-ray δίσκο.

Κάντε εγγραφή από απλούς δίσκους δεδομένων σε εξαιρετικά πολύπλοκες ταινίες με υπότίτλους. Φιλικό προς το χρήστη, λογικά δομημένο και πανεύκολο στη χρήση.Ashampoo Burning Studio 18

Το νέο Burning Studio 18 αξιοποιεί πλήρως τα αρχεία σας, τις ταινίες σας και τις φωτογραφίες σας και εξαπολύει την δύναμη του υπολογιστή σας. Ashampoo Burning Studio 18 – κλάση αναφοράς για τα λογισμικά εγγραφής!

Κάψτε, σχεδιάστε και αρχειοθετήστε με μεγαλύτερη ταχύτητα, ασφάλεια και δημιουργικότητα

Ο πιο απλός τρόπος να κόψετε, να δημιουργήσετε και να εγγράψετε ταινίες
Ψηφιοποιήστε, εγγράψτε και προσθέστε εξώφυλλα σε μουσικά CD
Τέλεια αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων σε λίγα μόνο κλικ
Οι αναμνήσεις σας στην πιο όμορφη μορφή τους σαν παρουσιάσεις
Βελτιωμένη συμβατότητα

Η πλήρης λίστα μέ όλα τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει η νέα έκδοση θα δημοσιευτούν την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου μετά την επίσημη ανακοίνωση.

[su_box title=”GiveAway” box_color=”#00ff03″ radius=”1″]To SecNews.gr διαθέτει για σας 11 άδειες χρήσης της εφαρμογής Ashampoo Burning Studio 18

Οι 11 πρώτοι που θα σχολιάσουν αυτή την δημοσίευση (όχι στα social media) και θα στείλουν e-mail στο info[at]secnews.gr θα παραλάβουν από μία άδεια χρήσης. Προσοχή είναι δύο διαφορετικές ενέργειες: ΣΧΟΛΙΟ + E-MAIL.

Ο διαγωνισμός ισχύει για τους αναγνώστες μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου.[/su_box]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS