ΑρχικήinetΗ γεννήτρια τσέπης HandEnergy θα σας λύσει τα χέρια

Η γεννήτρια τσέπης HandEnergy θα σας λύσει τα χέρια

HandEnergy-pocket-power-generator-using-magnetic-rotors

Αν συνεχώς ξεχνάτε να φορτίσετε τις εφεδρικές μπαταρίες σας που σας βοηθούν να κρατήσετε το κινητό σας ή τις άλλες φορητές συσκευές σας φορτισμένες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με τη HandEnergy δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε.

Τώρα μία νέα φορητή γεννήτρια ρεύματος που μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε μαζί σας, μπορεί να σας παρέχει την ενέργεια που απαιτείται για τέτοιες καταστάσεις.

Η γεννήτρια HandEnergy δημιουργεί καθαρή ενέργεια χρησιμοποιώντας τη δύναμη του σώματός σας και σας επιτρέπει να φορτίζετε το smartphone, το tablet ή άλλες φορητές συσκευές σας όπου κι αν βρίσκεστε, απλά κουνώντας τη με το χέρι σας.

Η έμπνευση και ο σχεδιασμός της φορητή γεννήτρια ρεύματος HandEnergy, έρχεται από τις καθημερινές προκλήσεις και ανάγκες να είμαστε συνεχώς σε επαφή με τις συσκευές μας. Η γεννήτρια είναι τώρα διαθέσιμη για υποστήριξη μέσω του Kickstarter με υποσχέσεις που ξεκινούν από 69 €. Οι δημιουργοί της εξηγούν περισσότερα σχετικά με το σχεδιασμό και την τεχνολογία της μαγνητικής γεννήτριας:

«Η HandEnergy είναι μία γεννήτρια ηλεκτρικής ενέργειας που χωράει άνετα στην τσέπη σας. Ο καθένας ξέρει τι σημαίνει χαμηλή μπαταρία: στην ουσία αποσύνδεση από τον κόσμο! Και μερικές φορές δεν υπάρχει τρόπος για να φορτίσουμε την μπαταρία μας όταν τη χρειαζόμαστε επειγόντως. Τώρα μπορείτε να ξεχάσετε αυτό το πρόβλημα, καθώς θα έχετε πάντα τη δική σας γεννήτρια μαζί σας.»

37b77bc056971ba6167910f2d948d02b_original

Η HandEnergy δημιουργεί τη δική της καθαρή ενέργεια με τη δύναμη του σώματός σας. Μπορείτε να την αποθηκεύσετε, να την έχετε πάντα μαζί σας και να φορτίζετε τις συσκευές σας όπου κι αν βρίσκεστε. Ξεχάστε το «η μπαταρία σας εξαντλείται». Απελευθερωθείτε από το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας και μην σπαταλάτε το χρόνο σας ψάχνοντας για πρίζες. Έχει μέση ταχύτητα 5000 RPM. Ο μαγνητικός ρότορας μεταδίδει μηχανική ενέργεια στο στάτη και παράγει ηλεκτρικό ρεύμα, φορτίζοντας τις ενσωματωμένες μπαταρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκευτείτε το ακόλουθο σύνδεσμο https://www.kickstarter.com/projects/handenergy/handenergy-your-pocket-electricity-generator

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS