ΑρχικήsecurityΤρία tips για ισχυρότερη διαδικτυακή ασφάλεια!

Τρία tips για ισχυρότερη διαδικτυακή ασφάλεια!

Η διαδικτυακή ασφάλεια είναι ένα από τα βασικότερο μελήματα όλων μας, ειδικά τώρα που οι κίνδυνοι παραβίασης ηλεκτρονικών δεδομένων αυξάνονται ραγδαία.

Παρακάτω, σας παραθέτουμε τρεις απλούστατες αναβαθμίσεις διαδικτυακής ασφάλειας που σίγουρα θα σας λύσουν τα χέρια.διαδικτυακή ασφάλεια διαδικτιακή ασφάλεια

Κατεβάστε το Firmware λογισμικό σύστημα και τις εφαρμογές αναβάθμισης του.

Πριν ξεκινήσετε την αναβάθμιση καλό θα ήταν να ξεφορτωθείτε τις περιττές εφαρμογές που τυχαίνει να διάθετε, έτσι ώστε η διαδικασία να πραγματοποιηθεί πιο γρήγορα. Φροντίστε επίσης να διαθέτει η συσκευή αρκετή διάρκεια ζωής γιατί θα σας χρειαστεί σίγουρα. Η ενημέρωση αυτή του λογισμικού περιέχει ανεκτίμητους κωδικούς ασφαλείας που θα προστατέψουν τον υπολογιστή σας από πιθανά τρωτά σημεία. Έχετε επίσης την δυνατότητα εγκατάστασης αυτόματης ενημέρωσης του λογισμικού σας οπότε δεν θα χρειαστεί να επαναλάβετε την διαδικασία.

Ασφαλής διαμόρφωση του Wi-Fi δικτύου.

Καταρχήν, θεωρείται σφάλμα αν δεν υπάρχει κωδικός πρόσβασης για το δίκτυο σας, οπότε φροντίστε το άμεσα. Βεβαιωθείτε ότι έχει διαμορφωθεί ως “WPA2,” το οποίο θα αποκρυπτογραφήσει όλες τις συνδέσεις. Εγκαταστήστε τις ενημερώσεις Firmware στο router σας, προσθέστε έναν δύσκολο κωδικό που να περιλαμβάνει έναν συνδυασμό αριθμών και γραμμάτων και στη συνέχεια, για δική σας εξυπηρέτηση, συνδέστε όλες τις συσκευές στο νέο δίκτυο.

Ενίσχυση του κωδικού  πρόσβασης του e-mail σας.

Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι ο πιο σημαντικός λογαριασμός που έχετε στο διαδίκτυο και φυσικά ο πιο συχνός στόχος των ανεπιθύμητων παραβατών. Επειδή λοιπόν κανένας δεν θέλει να βρεθεί θύμα hacking καλό θα ήταν να δημιουργούμε αρκετά ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης.

Πολλές φορές ούτε αυτό είναι αρκετό οπότε τροποποιήστε τον κωδικό πρόσβασης ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να ενισχυθεί η άμυνα σας απέναντι στις παραβιάσεις.διαδικτυακή ασφάλεια διαδικτυακή ασφάλεια

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS