ΑρχικήinetΤα McDonald’s εγκαινιάζουν τις παραγγελίες μέσω κινητού στις ΗΠΑ

Τα McDonald’s εγκαινιάζουν τις παραγγελίες μέσω κινητού στις ΗΠΑ

McDonald's-παραγγελίες-κινητού

Όπως είχαμε αναφέρει και νωρίτερα, τα McDonald’s πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στην κυκλοφορία της υπηρεσίας παραγγελιών τους μέσω κινητού

Τα κινητά τηλέφωνά μας είναι πιο ισχυρά από ποτέ στις μέρες μας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν σε όλες μας τις δραστηριότητες. Μπορούν να μας βοηθήσουν να κρατήσουμε τη φόρμα μας, να έχουμε πρόσβαση σε ολόκληρο το Internet, μας επιτρέπουν να επικοινωνήσουμε άμεσα με τους φίλους και την οικογένειά μας, να τραβήξουμε φωτογραφίες και βίντεο και πολλά άλλα.

Ακόμα κι έτσι όμως, μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να παραγγείλουν ένα Big Mac. Τα McDonald’s είναι μία από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες fast-food στον κόσμο, αλλά η εταιρεία έχει μείνει λίγο πίσω, σε ότι αφορά την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών. Εταιρείες όπως τα Starbucks επιτρέπουν στους πελάτες να δώσουν τις παραγγελίες για τα τρόφιμα και τα ποτά τους απευθείας μέσω του επίσημου Starbucks app και τώρα φαίνεται πως τα McDonald ‘s θα παρουσιάσουν μία παρόμοια υπηρεσία μέσα στη δική τους εφαρμογή το επόμενο έτος. Καιρός ήταν.

Αρχής γενομένης από το πρώτο εξάμηνο του 2017, τα McDonald’s θα επιτρέψουν στους κατοίκους των ΗΠΑ να παραγγείλουν φαγητό από το μενού τους με το κινητό τους, μέσω της εφαρμογής τους. Στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει την υπηρεσία και στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να παραγγείλετε και να πληρώσετε για το φαγητό σας μέσα από το app. Είναι ωραίο να βλέπεις ότι η εταιρεία πήρε επιτέλους την απόφαση να εκσυγχρονιστεί με το να είναι πιο «φιλική» προς τις κινητές συσκευές. Οι πελάτες σίγουρα θα το λατρέψουν και αυτό σημαίνει περισσότερες παραγγελίες!

mcdonalds-min-κινητού

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS