ΑρχικήHow ToΗ Microsoft εξηγεί πώς να χρησιμοποιήσεις το iOS CallKit στα iPhone

Η Microsoft εξηγεί πώς να χρησιμοποιήσεις το iOS CallKit στα iPhone

Δεν μας εκπλήσσει ότι η Microsoft προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων χαρακτηριστικών iOS της Apple για την προώθηση των υπηρεσιών της, καθώς και το πλαίσιο CallKit που θα ενσωματωθεί στα iOS 10 δεν αποτελεί εξαίρεση.

microsoft-explains-how-it-embraces-apple-s-ios-callkit-on-iphones-510577-2

Σε ένα blog post σήμερα, ο γίγαντας του λογισμικού εξηγεί πως χρησιμοποιεί το CallKit για να κάνει το Skype for Business εύκολα προσβάσιμο σε χρήστες iPhone. Η νέα αυτή τεχνολογία σας επιτρέπει να χειριστείτε τις κλήσεις από την οθόνη κλειδώματος ή από την οθόνη κλήσης ακριβώς όπως η προεπιλεγμένη εφαρμογή του τηλεφώνου.

Για παράδειγμα, το Skype for Business  σας αφήνει να μπορείτε τώρα να απαντάτε στις κλήσεις απευθείας από την οθόνη κλειδώματος, αλλά σας δίνει και την επιλογή εναλλαγής μεταξύ Skype και κλασικής κλήσης.

«Οι χρήστες iPhone μπορούν να δεχθούν μια εισερχόμενη κλήση απευθείας από την οθόνη κλειδώματος. Δεν είναι ανάγκη να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο ή να τρέξουν την εφαρμογή Skype for Business για να λάβουν την κλήση» εξηγεί η Microsoft.

Οι κλήσεις του Skype for Business θα εμφανίζονται και θα συμπεριφέρονται όπως ακριβώς και οι κανονικές κλήσεις- συμπεριλαμβανομένου του να είναι σε θέση να δείχνει το όνομα αυτού που καλεί στην οθόνη κλειδώματος.

Η ενσωμάτωση CallKit καθιστά δυνατό για τους χρήστες να στραφούν από το Skype for Business στις κανονικές γραμμές και σε μια άλλη εφαρμογή VoIP που υποστηρίζει το πλαίσιο και τέλος τους δίνει την δυνατότητα να δουν όλες τις πληροφορίες του Skype από το ιστορικό κλήσεων του τηλεφώνου τους.

Είναι αυτονόητο ότι, προκειμένου να επωφεληθείτε από όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα πρέπει να τρέχετε την τελευταία έκδοση iOS, καθώς και το πλήρως ενημερωμένο Skype for Business client για iOS.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS