ΑρχικήReviewsGame Boy σε μέγεθος μπρελόκ είχατε ξαναδεί;

Game Boy σε μέγεθος μπρελόκ είχατε ξαναδεί;

Η Nintendo αναμφίβολα αποτελεί τον πρωτεργάτη στην εισαγωγή βιντεοπαιχνιδιών Game Boy στην αγορά. Παρατηρούμε ότι το αγαπημένο παιχνίδι πολλών από εσάς έχει εξελιχθεί δραματικά με το πέρασμα του χρόνου. Μεταγενέστερες εκδόσεις του πρωτότυπου Game Bοy όπως το  Game Bοy Pocket και το Game Bοy Micro έχουν βελτιώσει τον σχεδιασμό του παιχνιδιού καθώς και την εξωτερική του εμφάνιση, ιδιαίτερα σε επίπεδο μεγέθους. Πρόσφατα όμως η Sprite_TM έρχεται να νικήσει όλες τις προσπάθειες της Nintendo με την κυκλοφορία ενός Game Bοy σε μέγεθος μπρελόκ που δημιουργήθηκε αποκλειστικά  για το Hackaday SuperConference του 2016.Game Boy

Το νέο βιντεοπαιχνίδι είναι εμπνευσμένο από ένα μικρό Game Bοy μπρελόκ. Ενώ η αρχική ιδέα της Sprite_TM ήταν να δημιουργήσει ένα ρολόι αποφάσισε να κατασκευάσει μια πλήρης λειτουργική έκδοση το κλασσικού παιχνιδιού που αποτελεί την μικρότερη έκδοση στην ιστορία των Game Bοy μέχρι να βρεθεί η επόμενη εταιρεία που θα σπάσει το ρεκόρ.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικότερα τις προδιαγραφές του νέου Game Bοy.

Διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη OLED με διαστάσεις 96 × 64 στις οποίες θα πάρει καιρό να προσαρμοστούν όσοι είχαν συνηθίσει στις διαστάσεις 160×144 του πρωτότυπου Game Bοy. Έχει ένα τσιπ ESP32 με ενσωματωμένο Wi-Fi για την μεταφορά ROMs στο Game Boy καθώς και ενσωματωμένο ηχείο. Η Sprite_TM κατάφερε μια τόσο μικρή συσκευή να διαθέτει εξομοιωτή GNUboy όχι μόνο για Game Boy παιχνίδια αλλά και για Doom.

Σίγουρα η δουλειά της Sprite_TM είναι αξιοθαύμαστη και όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το καινούριο Game Bοy μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα της εταιρείας. Εμείς σας κοινοποιούμε το βίντεο περιγραφής του βιντεοπαιχνιδιού που παρουσιάστηκε στο Hackaday SuperConference.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS