ΑρχικήUpdatesΜπορείτε τώρα να παίζετε κλασικά παιχνίδια στο Facebook Messenger

Μπορείτε τώρα να παίζετε κλασικά παιχνίδια στο Facebook Messenger

12624448_instant-games-being-tested-for-facebook_2b917871_m-παιχνίδια

Το Facebook θα ενσωματώσει τώρα παιχνίδια στο News Feed σας με το Instant Game, που θα κάνει το gaming με τους φίλους και την οικογένειά σας ευκολότερο από ποτέ.

Η νέα πλατφόρμα που ξεκίνησε την Τρίτη, είναι μια πλατφόρμα gaming HTML5-based, που εξαλείφει την ανάγκη να κατεβάσετε την πρόσφατη εφαρμογή Facebook Gameroom. Τα Instant Game είναι πολύ πιο γρήγορα να τα παίξετε, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να πατήσετε στον τίτλο που θέλετε να παίξετε και να ξεκινήσετε. Είναι cross-platform, έτσι θα μπορείτε να παίζετε τόσο στο διαδίκτυο όσο και στο κινητό.

Η πραγματική διασκέδαση συμβαίνει στο Messenger, καθώς το όφελος από αυτό είναι ότι οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν ένα παιχνίδι με ένα φίλο στο Messenger app της εταιρείας και ο φίλος είναι δυνητικά πιο πιθανό να απαντήσει, επειδή δεν χρειάζεται να εγκαταστήσει τίποτα. Επίσης, οι χρήστες θα είναι σε θέση να βρουν παιχνίδια για να παίξουν μόνοι τους.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα παιχνίδια στο Messenger, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο μικρό εικονίδιο (ή gamepad) κάτω από την περιοχή πληκτρολόγησης που θα εμφανίσει μια σειρά από παιχνίδια του Facebook, πίνακες και ομαδικές συζητήσεις.

facebooks-instant-games-lets-you-play-from-your-news-feed

Σύμφωνα με το Facebook, έχει συνολικά 17 παιχνίδια, που περιλαμβάνουν Pac-Man, Galaga, Arkanoid, Space Invaders και Words With Friends με πολύ περισσότερα να ακολουθούν σύντομα. Το Facebook έχει προσθέσει επίσης ένα σελιδοδείκτη Instant Games στην καρτέλα Explore όπου οι χρήστες μπορούν να δουν και να ανακαλύψουν νέους τίτλους.

Τα Instant Games αναμένεται να καλύψουν μία γκάμα από τα κλασικά arcade μέχρι τα παζλ και τα παιχνίδια με λέξεις.

«Όσο μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών, τόσο το καλύτερο» λέει ο Leo Olebe, διευθυντής της παγκόσμιας συνεργασίας για παιχνίδια του Facebook,. «Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι στην πλατφόρμα μας και έχουν πολύ διαφορετικές προτιμήσεις σε παιχνίδια.»

Το Instant Games του Facebook έχουν ξεκινήσει σε 30 χώρες και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογές HTML 5 που είναι συμβατές με προγράμματα περιήγησης, συσκευές iOS που τρέχουν 8.0 (ή νεότερα) και Android τηλέφωνα και tablet που τρέχουν 5.0 ( “Lollipop “) και νεότερα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS