ΑρχικήUpdatesWindows 10 build 14393.479 Συγκεντρωτική Ενημέρωση

Windows 10 build 14393.479 Συγκεντρωτική Ενημέρωση

H Microsoft κυκλοφόρησε για τους Insiders που είναι εγγεγραμμένοι στο Release Preview ring το Windows 10 build 14393.479 με την μορφή ενημερώσεων. Αν δεν είστε εγγεγραμμένοι στο συγκεκριμένο ring, μην ανησυχείτε καθώς η ενημερωμένη συγκεντρωτική ενημέρωση θα φτάσει στον υπολογιστή σας πολύ σύντομα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο change log που αναφέρει τις αλλαγές που φέρνει η ενημερωμένη έκδοση και έτσι για άλλη μια φορά δεν είναι γνωστό τι θα βάλετε στον υπολογιστή σας. windows 10 cumulative update

Η σελίδα υποστήριξης της ενημέρωσης αναφέρει μόνο:

Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει βελτιώσεις και διορθώσεις για την ενίσχυση της λειτουργικότητας των Windοws 10 Έκδοση 1607.

ή στα Αγγλικά:

This update includes improvements and fixes to enhance the functionality of Windows 10 Version 1607.

Ας ελπίσουμε ότι η εταιρεία θα διαθέσει περισσότερες πληροφορίες μετά τις απαραίτητες δοκιμές από τους Insiders και την διάθεση της ενημέρωσης στο ευρύ κοινό.

Η ενημέρωση έχει σαν ID το KB3201845.

Δεδομένου ότι είναι μια ακόμα αθροιστική ενημερωμένη έκδοση, θα πρέπει να κυκλοφορήσει όλες τις βελτιώσεις στις επιδόσεις και τις διορθώσεις στην ασφάλεια στο σταθερό κανάλι του Windοws 10 μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν είστε στο εγγεγραμμένοι στο Release Preview Ring, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πηγαίνετε στο Ενημέρωση και θα σας εμφανιστεί το νέο cumulative update.

Εάν έχετε εγκαταστήσει προηγούμενες ενημερωμένες εκδόσεις, μόνο οι νέες επιδιορθώσεις που περιέχονται σε αυτό το πακέτο θα ληφθούν και θα εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας. Εάν εγκαθιστάτε ένα πακέτο ενημερωμένων εκδόσεων των Windows 10 για πρώτη φορά, το πακέτο για την x86 έκδοση είναι 503 MB και το πακέτο για την έκδοση x64 είναι 937 MB.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω links.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS