ΑρχικήinetΤο Twitter απειλεί τον Trump με απενεργοποίηση του λογαριασμού του!

Το Twitter απειλεί τον Trump με απενεργοποίηση του λογαριασμού του!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν πρόκειται να σταματήσει την χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράζει την γνώμη του. Όσοι έχει τύχει να διαβάσετε μερικές από τις αναρτήσεις του στο Τwitter θα παρατηρήσατε ότι αποτελούν επικριτικά σχόλια για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους πολιτικούς, τις υπηρεσίες των ΗΠΑ, τις εταιρείες και γενικά όποιον αντιτίθεται στις πεποιθήσεις του.twitter-trump

Το Twitter δήλωσε ότι ο κύριος Trump καλό θα ήταν να μετριάσει τις θέσεις του καθώς κινδυνεύει να απαγορευτεί από την πλατφόρμα αν παραβιάσει τους κανόνες δεοντολογίας της υπηρεσίας. Υπογράμμισε επίσης ότι όλοι πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανόνες, ακόμα και ο πρόεδρος της χώρας.

Ο Trump είχε χρησιμοποιήσει το Τwitter αρκετές φορές κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας για να ασκήσει προπαγάνδα οπότε η πλατφόρμα έχει κάθε δικαίωμα να τον απενεργοποιήσει αν συνεχιστούν οι ομιλίες μίσους και η ακατάλληλη γλώσσα.

Σε πρόσφατη δήλωση ο εκπρόσωπος του Τwitter τόνισε ότι οι κανόνες απαγορεύουν βίαιες απειλές, παρενοχλήσεις, απεχθείς συμπεριφορές και κατάχρηση πολλαπλών λογαριασμών. Οι παραβάτες της πολιτικής αυτής θα υπόκεινται το ανάλογο τίμημα.

Ο Donald Trump από την πλευρά του υποσχέθηκε να είναι πιο συγκρατημένος στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την στιγμή που είναι πρόεδρος των ΗΠΑ. «Θα είμαι πιο συγκρατημένος αφού αυτό απαιτείται αν και σε μια πλατφόρμα σύγχρονης μορφής επικοινωνίας δεν θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φαίνεται όμως ότι ο κύριος Trump δε θορυβήθηκε ιδιαίτερα από την ανακοίνωση καθώς πρόσφατα σε μια δημοσίευση του στο Τwitter σχετικά με την υπόθεση του Abdul Razak Ali Artan ο οποίος κατηγορείται για επιθέσεις εναντίον φοιτητών στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο δήλωσε το εξής: « Η ISIS ενδυναμώνεται από την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο Οχάιο από Σομαλό πρόσφυγα ο οποίος δεν θα έπρεπε να είναι στη χώρα μας.»Twitter

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS