ΑρχικήinetH Sony διαθέτει όλα της τα smartphone με Android 7.0 Nougat

H Sony διαθέτει όλα της τα smartphone με Android 7.0 Nougat

Κάποιοι από εσάς ίσως γνωρίζετε ήδη ότι η Sony έχει ήδη ξεκινήσει την διανομή της ενημερωμένης έκδοσης Android 7.0 Nougat στις συσκευές της Xperia X Performance and Xperia XZ. Όπως φαίνεται όμως η εταιρεία δεν θα σταματήσει μόνο σε αυτές τις δύο συσκευές.sony-xperia

Σύμφωνα με τη Sony, οι ενημερώσεις στο νέο λειτουργικό της Google Android 7.0 Nougat θα συνεχίσουν για επιπλέον smartphones. Για όσους ενδιαφέρονται η Γιαπωνέζικη εταιρεία δημοσίευσε την παρακάτω λίστα:

Xperia Z3+, Xperia Z4 Tablet, Xperia Z5, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia X, Xperia XA, Xperia XA Ultra και Xperia X Compact.

Προφανώς, ο χρόνος και η διαθεσιμότητα του νέου λειτουργικού θα διαφέρει ανάλογα με την περιοχή και τον φορέα. Αξίζει επίσης να αναφερθεί, ότι αν και η εταιρεία έχει αναφέρει ότι θα υποστηρίζονται τα περισσότερα μοντέλα της, θα ισχύουν και εξαιρέσεις από ορισμένους πάροχους.

Όπως πάντα, αυτές οι ενημερώσεις θα φορτωθούν στους servers της εταιρείας ανά μοντέλο, και έτσι δεν θα κυκλοφορήσουν για όλους την ίδια στιγμή. Σύμφωνα όμως με την η διανομή τους σε συμβατά smartphones είναι θέμα ημερών.

Μαζί με την λίστα των smartphones που θα ενημερωθούν με το νέο Android 7.0, η Sοny περιγράφει λεπτομερώς, μερικά από τα χαρακτηριστικά που έρχονται με το ενημερωμένο λειτουργικό.

Μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση της εταιρείας από το παρακάτω link:

http://blogs.sonymobile.com/2016/08/23/sony-xperia-and-android-7-0-nougat/

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS