ΑρχικήinetΤο Oculus Rift προσφέρει VR εμπειρία του Assassin's Creed

Το Oculus Rift προσφέρει VR εμπειρία του Assassin’s Creed

assassins-Creed

Ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο σημείο όπου οι ταινίες εικονικής πραγματικότητας μεγάλου μήκους θα είναι ο κανόνας. Ωστόσο, το στούντιο πίσω από τo Assassin’s Creed ελπίζει να μας δώσει μια γεύση της κινηματογραφικής εμπειρίας που πλησιάζει.

“Το Assassin’s Creed VR” από την 20th Century Fox, συνδυάζει το Oculus Rift και έναν υπολογιστή Alienware με κάρτα γραφικών AMD Radeon, προκειμένου να βάλει τους οπαδούς “μέσα” σε μία σύντομη VR έκδοση της επερχόμενης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender.

Χρησιμοποιώντας την ίδια δυναμική μεταφοράς στο χρόνο, όπως το παιχνίδι και την ταινία, πρώτα συναντάτε έναν επιστήμονα που σας στέλνει πίσω στον κόσμο των δολοφόνων, δίνοντας σας μία προσωπική VR άποψη, που γυρίστηκε στο ίδιο μέρος που χρησιμοποιείται στην κινηματογραφική εκδοχή.

tunnel-800x320

Τα άτομα που το δοκίμασαν εντυπωσιάστηκαν – ειδικά με το πόσο αληθινός έδειχνε ο Fassbender. Αλλά με ένα τόσο σύντομο δείγμα – λιγότερο από 10 λεπτά – η εμπειρία είναι πραγματικά ένα πολύ μικρό παράδειγμα για το τι θα είναι σε θέση να παρέχουν τα στούντιο, όταν θα γυρίζουν ολόκληρες ταινίες VR στο μέλλον.

Προς το παρόν μπορούν να δοκιμάσουν τη νέα αυτή εμπειρία σε VR περίπτερα μόνο σε επιλεγμένα θέατρα AMC στο Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Ώστιν και τη Νέα Υόρκη, σε συνδυασμό με την κυκλοφορία της ταινίας από σήμερα 2 Δεκεμβρίου.

Αυτό σημαίνει, ότι όσοι ζουν σε μια από αυτές τις πόλεις θα μπορούν να απολαύσουν τη VR εμπειρία μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2017.

Όλοι οι υπόλοιποι θα είναι σύντομα σε θέση να κατεβάσουν δωρεάν την εμπειρία VR για το Samsung Gear VR ή να το δοκιμάσουν μέσω του Facebook Video 360.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS