ΑρχικήinetΗ Google καλωσορίζει την Nokia πίσω στην Βιομηχανία των Smartphone

Η Google καλωσορίζει την Nokia πίσω στην Βιομηχανία των Smartphone

Τώρα που όλοι γνωρίζουμε ότι η HMD Global σχεδιάζει να ανακοινώσει τουλάχιστον ένα N0kia-branded smartphone το 1ο τρίμηνο του 2017, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις αποφάσεις που έχει πάρει η φιλανδική εταιρεία, προκειμένου να φέρει και πάλι το εμπορικό σήμα της Nokia στον κλάδο των smartphone.

google-excited-to-welcome-nokia-back-in-the-smartphone-industry-510718-2

 

 

Όπως πολλοί από εσάς ίσως γνωρίζετε από τώρα, το επόμενο N0kia-branded smartphone που θα λανσαριστεί από την  HMD Global τον επόμενο χρόνο θα τρέχει λειτουργικό σύστημα  Android, αλλά αυτή τη φορά θα επωφεληθεί από τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Google.

Το τελευταίο smartphone Android που λανσαρίστηκε από την N0kia, το X έκανε το ντεμπούτο του το 2014, και είχε πρόσβαση στο Play store, το Google Maps και τις εφαρμογές του Gmail. Λοιπόν, αυτό θα αλλάξει από την στιγμή που η  HMD Global επιβεβαίωσε ότι το νέο smartphone θα χρησιμοποιεί το Android OS της Google.

nokia_x_hero_2

Κατά την διάρκεια μας συνέντευξης με το Forbes, ο CEO της  HMD Global Arto Nummela είπε ότι η Google είναι τόσο ενθουσιασμένη όσο ο καθένας που καλωσορίζει την N0kia πίσω στην κατασκευή των smartphone, και μάλιστα πολύ περισσότερο αφού το τηλέφωνο έρχεται με Android λειτουργικό.

«Ναι, δουλεύουμε με την Google και είναι εξαιρετικά πρόθυμοι να δουν τα N0kia με λειτουργικό Android» δήλωσε ο Arto Nummela. Πήγε για να προσθέσει ότι το νέο smartphone θα λανσαριστεί το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Αν αναρωτιέστε τι ακριβώς σημαίνει το λανσάρισμα, ο Nummela ήταν αρκετά συγκεκριμένος λέγοντας ότι «λανσάρισμα σημαίνει ότι θα λανσάρουμε την συσκευή στο κοινό».

Ο Numella επιβεβαίωσε ότι η HMD Global θα είναι παρούσα στο Mobile World Congress 2017, στα τέλη Φεβρουαρίου.

Παρά το γεγονός ότι ο Nummela επιβεβαίωσε ότι η HMD θα λανσάρει ένα Android smartphone στο πρώτο εξάμηνο του 2017, αναμένουμε τουλάχιστον ένα-δύο ακόμη N0kia-branded τηλέφωνα μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS