ΑρχικήinetSamsung: Όχι πρόσθετη αποζημίωση στους ιδιοκτήτες του Galaxy Note 7!

Samsung: Όχι πρόσθετη αποζημίωση στους ιδιοκτήτες του Galaxy Note 7!

Παρά το γεγονός ότι πολλές εκθέσεις και έρευνες υποστηρίζουν ότι οι ανακλήσεις του Galaxy Note 7 έβλαψαν πολύ λίγο το εμπορικό σήμα της Samsung σε παγκόσμιο επίπεδο, υπάρχουν αρκετοί καταναλωτές οι οποίοι αποφάσισαν να μηνύσουν στην εταιρεία για διαφορετικούς λόγους.

galaxy-note-7

Οι οπαδοί της Samsung παραμένουν πιστοί στην εταιρεία και θα αγόραζαν ένα Galaxy N0te αμέσως εάν η εταιρεία αποφάσιζε να λανσάρει ένα καινούριο αύριο, περίπου 2,400 πελάτες στην Νότια Κορέα όμως έχουν διαφορετική άποψη και έχουν καταθέσει συλλογική αγωγή εναντίον της Samsung, αναφέρει το ZDNet.

Κάθε ένας από αυτούς τους πελάτες που στο παρελθόν ήταν ιδιοκτήτης Galaxy N0te 7 ζητά από την Samsung 500,000 won δηλαδή $ 428 ως αποζημίωση. Προφανώς είναι αναστατωμένοι από το γεγονός ότι πρέπει να επισκεφθούν τα καταστήματα τουλάχιστον τέσσερις φορές για να αντικαταστήσουν τα Galaxy N0te 7.

Ωστόσο, η Samsung δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει οποιαδήποτε αποζημίωση σε αυτούς τους δυσαρεστημένους πελάτες, εκτός από αυτά που έχουν ήδη προσφερθεί κατά τη διαδικασία της ανταλλαγής.

Η νοτιοκορεάτικη εταιρεία είπε στο δικαστήριο στην Soul ότι έχει ήδη προσφέρει την μέγιστη αποζημίωση που είναι δυνατή στους πελάτες που αγόρασαν το Galaxy N0te 7 smartphone.

Η Samsung δήλωσε επίσης ότι χρειάστηκαν περίπου 8,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε απώλειες για να επιστρέψει πλήρως το Galaxy N0te 7 phablet.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, εάν το δικαστήριο αποδεχτεί την μήνυση εναντίον της εταιρείας και αποφασίσει ότι θα πρέπει να δοθεί αποζημίωση θα δημιουργήσουν ένα αρνητικό γεγονός χωρίς προηγούμενο «που θα καταστήσει τις μελλοντικές, εθελοντικές και προληπτικές ανακλήσεις αδύνατες στο μέλλον».

Ο νούμερο 1 κατασκευαστής smartphone έχει ήδη προσφέρει αποζημιώσεις σε ιδιοκτήτες  Galaxy N0te 7 στην Νότια Κορέα, ορισμένες από τις οποίες δεν έχουν δοθεί σε άλλες χώρες.

Όλοι εκείνοι που αγόρασαν και στη συνέχεια αντάλλαξαν τα Galaxy Note 7 τους στην Νότια Κορέα θα πρέπει να λάβουν έκπτωση 50% είτε στο Galaxy S8 ή Galaxy Note 8 που θα κυκλοφορήσουν την επόμενη χρονιά.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS