ΑρχικήinetΗ Apple αποκάλυψε το πιο διάσημο app του 2016

Η Apple αποκάλυψε το πιο διάσημο app του 2016

app

Η Apple αποκάλυψε πρόσφατα το app με τα περισσότερα download για το 2016 και η πρώτη θέση δεν αποτελεί έκπληξη σε όσους ήταν μέσα στα πράγματα: το Snapchat.

Λες και χρειαζόμασταν ακόμα περισσότερες αποδείξεις ότι η εφαρμογή του Evan Spiegel είχε φέτος την καλύτερη χρονιά της, το Snapchat έβγαλε knock out το Facebook, το Instagram και το Pokémon Go, κάνοντάς τη την πιο διάσημη δωρεάν εφαρμογή στο App Store για το 2016, σύμφωνα με την Apple.

Αν και μεγάλο μέρος της λίστας δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το Facebook, το Instagram, το Google Maps και το YouTube βρίσκονται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις στο App Store, η σειρά μπορεί να είναι λιγότερο αναμενόμενη. Το πιο πολύ-διαφημισμένο app του Facebook, το Messenger (το οποίο σήμερα έχει μια μέση βαθμολογία στο App Store μόλις τριών αστέρων) κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ το τεράστιο hit του καλοκαιριού Pokémon Go ήρθε στην Τρίτη θέση.

Το Snapchat υπήρχε επίσης τον κατάλογο του προηγούμενου έτους, αλλά κατετάγη μόλις στο νούμερο 5 (το Trivia Crack, το οποίο ήταν νούμερο 1 το 2015, δεν κατάφερε καν να μπει στη λίστα του top 10 του τρέχοντος έτους.)

Εδώ είναι ο πλήρης κατάλογος, σύμφωνα με την Apple:

Snapchat

Messenger

Pokémon GO

Instagram

Facebook

YouTube

Google Maps

Pandora

Netflix

Spotify Music

Όσον αφορά τις εφαρμογές επί πληρωμή, είναι πολύ πιο ποικίλες, με το Heads Up! Να καταλαμβάνει την πρώτη θέση (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) και το Face Swap Live και το Minecraft: Pocket Edition να ακολουθούν.

Η Apple ανακοίνωσε επίσης τις συντακτικές επιλογές της για τις καλύτερες εφαρμογές του έτους. Το Photo app Prisma ανακοινώθηκε ως η καλύτερη εφαρμογή για iPhone του έτους, ενώ το Clash Royale ονομάστηκε καλύτερο παιχνίδι για το iPhone.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS