ΑρχικήsecurityΈνας φαρσέρ χάκαρε drive-thru των McDonald's στην Καρολίνα

Ένας φαρσέρ χάκαρε drive-thru των McDonald’s στην Καρολίνα

drive-thru

Όντας πεινασμένοι, θα θέλετε να φάτε ένα ωραίο Mac Burger και αποφασίζετε να επισκεφθείτε ένα drive-thru των McDonald για να πάρετε το φαγητό σας σε πακέτο. Φανταστείτε τον τρόμο και το θυμό σας, όταν ο ομιλητής σας λέει να «πάτε να πνιγείτε!»

Αυτό συνέβη σε έναν οδηγό που επισκέφτηκε το drive-thru των McDonald’s στη Βόρεια Καρολίνα. Έπαθε σοκ, όταν η φωνή από το περίπτερο άρχισε τις βωμολοχίες, αντί του κανονικού «Γεια σας, πώς μπορώ να σας βοηθήσω!» χαιρετισμού.

Η πρώτη απάντηση που άκουσε ο πελάτης ήταν μια αντρική φωνή να λέει: “Το ξέρεις, ότι είμαι στην τουαλέτα αυτή τη στιγμή και πρόκειται να σου σερβίρω το φαγητό σου. Δεν πρόκειται καν να πλύνω τα χέρια μου. Προσπαθώ να δημιουργήσω μία ειδική σάλτσα τώρα.” Μετά από μια σύντομη παύση, ο ομιλητής πρόσθεσε, “Ξέρεις κάτι, απλά προχώρα, διότι έτσι κι αλλιώς θα σου δώσω ότι γουστάρω εγώ.”

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο στο Facebook και το YouTube, πολλοί άλλοι πελάτες του McDonald’s ανέφεραν επίσης παρόμοιες εμπειρίες τους, ενώ πολλοί πίστευαν ότι ήταν ένα αστείο. Μετά τη δημοσίευση του βίντεο ο χρήστης έγραψε το εξής σχόλιο: «Λοιπόν, αυτό συνέβη σήμερα στο McDonald’s στη Νέα Βέρνη, Βόρεια Καρολίνα. Προφανώς κάποιος χάκαρε το ακουστικό της καημένης της κοπέλας που εργάζεται στο παράθυρο του McDonald’s.»

Η πιο πιθανή εξήγηση για το περιστατικό σύμφωνα με έναν σχολιαστή είναι ότι ένας hacker παραβίασε το σύστημα ηχείων της McDonald’s για να επισκιάσει τη ραδιοσυχνότητα. Πρόσθεσε ότι ο hacker μπορεί να βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά και να έμπαινε στη συχνότητα για να αρχίσει τις προσβολές μόλις κάποιος οδηγούσε στο drive-thru.

Ο ιδιοκτήτη του Franchise, Bill Purcell δεν πήρε το hack σαν αστείο. Έχει ήδη ζητήσει από το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Βέρνης να διερευνήσει το hack. Είπε, “Ερευνούμε το θέμα αυτό με τη βοήθεια του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Βέρνης. Επιπλέον, λαμβάνουμε μέτρα για να αποφευχθεί να συμβεί ξανά, αυτό το μεμονωμένο περιστατικό. Ως τοπικοί ιδιοκτήτες, η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας είναι οι πελάτες και η κοινότητά μας και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε εμπειρία τους στο εστιατόριο μας είναι θετική.”

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS