ΑρχικήinetΤι ξέρετε για το νέο G6 της LG;

Τι ξέρετε για το νέο G6 της LG;

Είναι δύσκολο να κάνουμε εικασίες σχετικά με τις νέες σειρές smartphone που θα κυκλοφορήσουν την καινούρια χρονιά καθώς οι περισσότερες εταιρείες δεν αποκαλύπτουν τα χαρτιά τους. Η LG με την σειρά της ετοιμάζει τις δικές της εκπλήξεις που πιθανότατα να μην αποκαλυφθούν μέχρι την στιγμή που το G6 θα κάνει πρεμιέρα στην αγορά. Αν και θεωρείται απίθανο να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2017, πολλοί υποστηρίζουν ότι το νέο G6 θα πρέπει να το αναμένουμε κάπου κοντά στην άνοιξη. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι η εταιρεία έχει αρκετό καιρό ακόμα μπροστά της αν επιθυμεί να πραγματοποιήσει αλλαγές στον σχεδιασμό και το hardware του smartphone.G6

Εφόσον υπάρχει αρκετός καιρός μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του νέου smartphone το σίγουρο είναι ότι οι φήμες που θα διαρρεύσουν σχετικά με αυτό θα είναι αρκετές. Ας έχουμε λοιπόν υπόψιν μας ότι πρόκειται απλά για φήμες και ότι η LG μπορεί να αλλάξει γνώμη ανα πάσα στιγμή ανατρέποντας ότι ήδη έχει ειπωθεί.
Για παράδειγμα, το G6 στην αρχή φημολογούνταν ότι θα διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία κάτι που οι τελευταίες αναφορές το διαψεύδουν υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία θα ακολουθήσει την πεπατημένη στον σχεδιασμό. Το νέο smartphone λογικά θα διαθέτει ένα εξαιρετικά αντανακλαστικό μεταλλικό υλικό γεγονός που υποδεικνύει ότι ο κολοσσός επιμένει στις παλαιότερες επιλογές της. Επιπλέον, θα διατηρήσει το 3.5mm βύσμα ήχου το οποίο θα συνοδεύεται από μία θύρα USB Type-C.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα νέα χαρακτηριστικά του G6 θα είναι ο αδιάβροχος σχεδιασμός, η εγκατάσταση της MST υπηρεσίας πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου και το all-in-one iris scanner.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS