ΑρχικήinetΤο Asus Zenfone 3 Zoom έρχεται σύντομα με διπλή κάμερα

Το Asus Zenfone 3 Zoom έρχεται σύντομα με διπλή κάμερα

Το Asus έχει ήδη κυκλοφορήσει πολλά Zenfone smartphones φέτος, πιθανότατα λόγω της επιτυχίας της σειράς. Ωστόσο το επόμενο έτος θα κάνει το ντεμπούτο της πιθανώς με ένα ακόμη smartphone Zenfone .

Zenfone

Με το Zenfone 3 Zoom, η Asus σχεδιάζει να υιοθετήσει δύο νέες τεχνολογίες που είναι συνήθως αποκλειστικά σε high-end smartphones, όπως η εγκατάσταση διπλής κάμερας και μεγάλες μπαταρίες.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο TENAA επιβεβαιώνουν ότι το Zenfone 3 Zoom θα έρθει με εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Η λίστα αναφέρει επίσης ότι το smartphone διαθέτει μια πίσω κάμερα με διπλό φακό με διπλό φλας LED και εστίαση λέιζερ, καθώς και μια δευτερεύουσα κάμερα  13-megapixel στο μπροστινό μέρος.

Στην κορυφή αυτών, το Zenf0ne 3 Zoom θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία 4.850 mAh, ακόμη κι αν δεν έρθει με μια Quad HD (2560 x 1440 pixels) οθόνη. Αντ’ αυτού η Asus αποφάσισε να το κυκλοφορήσει με μια οθόνη AMOLED 5,5-ιντσών που υποστηρίζει full HD (1080p) ανάλυση.

Το high-end smartphone Asus είναι πιθανό να έρθει με ένα οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 2GHz, αν και το μοντέλο δεν αναφέρεται.

Γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν πολλές Zenfοne 3 Zoom παραλλαγές που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά, με βάση την χωρητικότητα της μνήμης: 2GB, 3GB και 4GB μνήμης RAM, καθώς και 16GB, 32GB και 64GB εσωτερική μνήμη. Όλα τα μοντέλα θα περιλαμβάνουν υποδοχή κάρτας microSD.

Το κακά νέα είναι το smartphone θα έρθει με Android 6.0.1 Marshmallow λειτουργικό, αλλά ελπίζουμε ότι η Asus θα έχει αρκετό χρόνο να προσθέσει το Android 7.0 Nougat μέχρι την στιγμή που το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Το Asus Zenfone 3 Zoom αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις αρχές του επόμενου έτους στην έκθεση CES 2017, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει στα ράφια.

[su_carousel source=”media: 151516,151517″ limit=”10″ custom” target=”blank” width=”800″ height=”360″ items=”2″ title=”no” arrows=”no”]

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS