ΑρχικήReviewsΤο νέο Cronovo SmartWatch έχει Heart Rate Monitor

Το νέο Cronovo SmartWatch έχει Heart Rate Monitor

SmartWatch

Η ομάδα προγραμματιστών του Cronovo στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει δημιουργήσει ένα νέο SmartWatch που παρέχει πάνω από 15 λειτουργίες και περιλαμβάνει μια οθόνη που δείχνει τον καρδιακό ρυθμό και παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης καθώς και το σύστημα βαθμολόγησης που ονομάζεται VoFit.

Το SmartWatch Cronovo αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε στο Kickstarter και έχει ήδη κερδίσει σχεδόν τα διπλά από τον αρχικό στόχο, χάρη σε πάνω από 200 υποστηρικτές με ακόμα 50 ημέρες να απομένουν για την εκστρατεία του.

Η ομάδα προγραμματιστών πίσω από το νέο SmartWatch Cronovo εξηγεί λίγα περισσότερα για τη λειτουργικότητά του:

“Η τεχνολογία καρδιακού ρυθμού του Cronovo λαμβάνει ηλεκτρικά σήματα από τον καρπό σας που δημιουργούνται από την καρδιά σας. Σε αντίθεση με άλλα smartwatches τα οποία χρησιμοποιούν το οπτικό σύστημα για την ανίχνευση της καρδιακής συχνότητας, το Cronovo είναι ένας συνδυασμός και των δύο οπτικών + ηλεκτρικών. Αυτό μας δίνει απαράμιλλη ακρίβεια σε σύγκριση με τα περισσότερα άλλα σύστημα σε SmartWatch. Το Cronovo μπορεί να επιτύχει ακρίβεια 99,9% στον καρδιακό ρυθμό σε σύγκριση με τις εγκεκριμένες από την FDA ιατρικές συσκευές. Καθώς ορισμένα μηχανήματα είναι δύσκολο να διαβαστούν από τους ανθρώπους, έχουμε σχεδιάσει έναν απλούστερο τρόπο για να μπορείτε να κατανοήσετε τα δεδομένα του σώματός σας. Το VoFit είναι απλά ένα σύστημα βαθμολόγησης μέχρι το 10. Το VoFit υπολογίζει τα δεδομένα του σώματός σας για εσάς. Το σύστημα βαθμολόγησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη των στόχων γυμναστικής ή ακόμη και μόνο για να διατηρήσετε έναν υγιή τρόπο ζωής. Δίνει επίσης συμβουλές σχετικά με το πώς να βελτιώσετε τη βαθμολογία και παρέχει λεπτομερή ανάλυση σχετικά με το τι επηρεάζει τη βαθμολογία σας.”

Τα παραδοσιακά fitness trackers  και τα έξυπνα ρολόγια μετράνε τις θερμίδες σας με βάση τις γενικές εξισώσεις και την κίνηση του σώματος. Ωστόσο, το Cronovo παρακολουθεί αναλυτικά τα στοιχεία για την υγεία και παρέχει ακόμη και λεπτομερή ανάλυση για το σώμα σας, με έναν απλό τρόπο.

Τα πρώτα  Cronovo Smartwatches αναμένεται να κυκλοφορήσουν το Νοέμβριο του 2017.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS