ΑρχικήinetΠοιες θέσεις έλαβαν Microsoft και Apple στις προτιμήσεις των υπαλλήλων

Ποιες θέσεις έλαβαν Microsoft και Apple στις προτιμήσεις των υπαλλήλων

Όνειρο πολλών από εσάς εκεί έξω είναι κάποια στιγμή να σας δινόταν η ευκαιρία να εργαστείτε στους δύο μεγαλύτερους τεχνολογικούς κολοσσούς, την Apple και την Microsoft. Θα σας απογοητεύσουμε όμως καθώς σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα δεν αποτελούν τα καλύτερα μέρη εργασίας στον κόσμο.
Ποια εταιρεία όμως είναι ο καλύτερος εργοδότης που μπορούσατε να έχετε ποτέ;
Η ανάλυση που δημοσιεύτηκε στο Glassdoor αποκαλύπτει ότι η Συμβουλευτική εταιρεία Bain & Company που εδρεύει στην Βοστόνη κατέχει τα ηνία της πρωτιάς σύμφωνα με τις προτιμήσεις των εργαζομένων. Ακολουθεί το Facebook ενώ την τρίτη θέση μοιράζονται η Google μαζί με άλλη μια συμβουλευτική εταιρεία της Βοστόνης, την επονομαζόμενη Boston Consulting Group.Apple
Αν θέλετε να μάθετε σε ποια θέση βρίσκονται η Apple και η Microsoft θα πρέπει να κατεβείτε αρκετά χαμηλά στην λίστα καθώς έλαβαν την τριακοστή έκτη και τριακοστή έβδομη αντίστοιχα.Η ειρωνεία φαίνεται να βρίσκετε στα σχόλια των υπαλλήλων των εταιρειών . Για την Apple αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα μέρη εργασίας καθώς προσφέρει μεγάλες αμοιβές, άριστες παροχές υγειονομικής περίθαλψης και άριστο εργασιακό περιβάλλον. Η Microsoft παινεύεται για το ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, την ισχυρή παγκόσμια παρουσία και εξαιρετικά προϊόντα της.
Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η κορυφαία εταιρεία Bain & Company ανέδειξε και τον καλύτερο CEO της χρονιάς με βαθμολογία 99%. Ο Tim Cook, CEO της Apple έφτασε το 94% ενώ ο Satya Nadella, CEO της Microsoft το 95%. Το Facebook από την άλλη που κατέχει την μεγαλύτερη βαθμολογία ανάμεσα στις τεχνολογικές εταιρείες, πέτυχε το ποσοστό του 98% όσον αφορά τις προτιμήσεις CEO κάτι που μας δίνει να καταλάβουμε ότι ο Mark Zuckerberg είναι αρκετά αγαπητός στους υπαλλήλους του.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS