ΑρχικήReviewsMichael Kors: Νέο smartwatch πολυτελείας!

Michael Kors: Νέο smartwatch πολυτελείας!

Αν και οι πωλήσεις των smartwatch έχουν μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια μερικές εταιρείες επενδύουν ακόμα σε αυτά. Ο λόγος έλλειψης ενδιαφέροντος απέναντι στα ρολόγια είναι η περιορισμένη διάρκεια ζωής που διαθέτουν η οποία οδηγεί σε καθημερινής βάσης φόρτιση. Αυτή η αδυναμία που χαρακτηρίζει σε μεγάλο βαθμό τις smartphone κινητές συσκευές φαίνεται να υπάρχει έντονα και στα smartwatch καταδικάζοντας τα σε εξαφάνιση αν δεν βρεθεί κάποια λύση από τους κατασκευαστές.
Η πασίγνωστη εταιρεία Michael Kors αψηφώντας τις προειδοποιήσεις εισάγει στην αγορά το δικό της Android Wear το οποίο ονομάζεται Access Bradshaw, έχει κάνει πρόσφατα πρεμιέρα στην αγορά και μπορείτε να το αποκτήσετε στην τιμή των 331,41 ευρώ.smartwatch
Μην σας εκπλήσσει η τιμή καθώς πέρα από ένα smartwatch το ρολόι αυτό αποτελεί και ένα πολυτελές κόσμημα. Έχει κατασκευαστεί από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει εναλλακτικές προσόψεις και λουριά για να μπορείτε να το συνδυάζετε σε κάθε σας εμφάνιση.
Βέβαια το εντυπωσιακό αυτό αδιάβροχο smartwatch δεν προσφέρει παραπάνω από μίας ημέρας διάρκεια ζωής. “Από την στιγμή που θα ξυπνήσετε μέχρι την στιγμή που θα κοιμηθείτε το smartwatch θα σας συνοδεύει, ακόμα και τις πιο απαιτητικές μέρες.” αναφέρει χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής του Android Wear.

Πάμε όμως να ρίξουμε μια ματιά στις τεχνικές προδιαγραφές του. Διαθέτει μια 400 mAh μπαταρία ενσωματωμένη σε μια AMOLED 1.4-ιντσών οθόνη με ανάλυση 360 x 326 (240 ppi). Επίσης προσφέρει την δυνατότητα χρήσης Wi-Fi και Bluetooth 4.1 LE.
Εσωτερικά, το Access Bradshaw είναι εξοπλισμένο με έναν Qualcomm APQ8000W επεξεργαστή συνδυαστικά με μια 512MB RAM και 4GB μνήμη. Όπως προαναφέραμε τρέχει σε λογισμικό Android Wear και είναι συμβατό με όλα τα smartphones που διαθέτουν Android 4.3 καθώς και με iPhone 5 που τρέχουν σε iOS 8.2

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS