ΑρχικήinetΤο “iPhone 7s” θα λανσαριστεί τον επόμενο χρόνο με μικρές αλλαγές

Το “iPhone 7s” θα λανσαριστεί τον επόμενο χρόνο με μικρές αλλαγές

Βάλτε το στην «Ελπίζω πραγματικά να μην είναι αλήθεια» κατηγορία, αλλά υπάρχει μια νέα έκθεση εκεί έξω που ισχυρίζεται ότι το επόμενο έτος το iPhone είναι πολύ απίθανο να φέρει μια σημαντική αναθεώρηση στον υφιστάμενο σχεδιασμό του.

iPhone

Με άλλα λόγια το 2017 iPhone θα είναι παρόμοιο σε εμφάνιση με το iPhοne 7, το οποίο με τη σειρά του ήταν παρόμοιο με το iPhone 6s, το οποίο ήταν παρόμοιο με το iPhοne 6. Οπότε ας το θέσουμε απλά, το επόμενο iPhone θα είναι σχεδόν ίδιο με το iPhοne 6, το οποίο λανσαρίστηκε πριν τρία χρόνια.

Το Ιαπωνικό blog της Apple Macotakara , το οποίο παρεμπιπτόντως δημοσιεύει κάποιες καλές διαρροές, και ισχυρίζεται ότι οι πληροφορίες που προέρχονται από τους προμηθευτές της  Ταϊβάν έδειξαν ότι η Apple δεν σχεδιάζει καμία από τις μεγάλες αλλαγές που είχαμε ακούσει τον τελευταίο καιρό, όπως η ασύρματη φόρτιση.

Αντ’ αυτού η Apple θέλει να παραμείνει σε έναν παρόμοιο σχεδιασμό και πακέτο χαρακτηριστικών και αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία σχεδιάζει να ονομάσει το νέο μοντέλο “iPhοne 7s.” Κυκλοφορούν φήμες ότι η Apple θα μπορούσε να λανσάρει την επόμενη έκδοση ως iPhone 10 με δεδομένο το γεγονός ότι σηματοδοτεί την 10η επέτειο του iPhone, αλλά αν η σημερινή έκθεση είναι ακριβής, αυτές δεν θα ήταν αλήθεια.

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές σε αυτό το ελαφρώς ενημερωμένο iPhone θα είναι ο A11 επεξεργαστής, ο οποίος είτε περισσότερο είτε λιγότερο κάνει τη διαφορά δεδομένου του γεγονότος ότι η Apple αναβαθμίζει το chip σε κάθε νέα γενιά. Δεν θα έχει ούτε OLED οθόνη ούτε αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένος στην οθόνη.

Θα υπάρχει  μια αλλαγή όμως, που η Apple φέρεται να ελπίζει να ενισχύσει σημαντικά τις πωλήσεις: το iPhοne 7s μπορεί να προσφερθεί και σε κόκκινη έκδοση που θα μπορούσε να είναι παρόμοια με την υπάρχουσα μαύρη ματ έκδοση.

Φυσικά, αυτά είναι απλά φήμες για την ώρα, αφού είναι δύσκολο να τα πιστέψει κανείς, κυρίως επειδή η Apple όχι μόνο γιορτάζει την 10η επέτειο του iPhοne την επόμενη χρονιά και χρειάζεται κάτι μεγάλο αυτή τη στιγμή, αλλά η εταιρεία δεν μπορεί να μείνει με τον ίδιο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά όταν όλοι οι άλλοι είναι καινοτόμοι.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS