ΑρχικήinetΟι πιο ακριβοπληρωμένοι Youtubers για το 2016

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι Youtubers για το 2016

Από το δυναμικό ξεκίνημα του ήδη το 2005, το Youtube αποτελεί τον μεγαλύτερο μάνατζερ των ταλαντούχων νέων παγκοσμίως. Μέσω αυτού έχουν καταφέρει πολλοί να αναδείξουν τα ταλέντα τους, να διαφημίσουν την δουλεία τους, να μοιραστούν ευχάριστες στιγμές και γιατί όχι να πληρώνονται κιόλας. Παρακάτω, θα σας παρουσιάσουμε τους έξι πιο ακριβοπληρωμένους Youtubers για το 2016 σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Colleen Ballinger- 5 εκατομμύρια.
Η Colleen Ballinger και το alter ego της, Miranda Sings, έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον μέσω του “Selp-Helf” και των επεισοδίων τους στο Netflix.

Germán Garmendia- 5,5 εκατομμύρια.
Ο Germán Garmendia είναι ο μεγαλύτερος λατινοαμερικανός σταρ του Youtube. Κωμικός και μουσικός που κατέχει δύο κανάλια στο top20. Επιπλέον, το 2016 κυκλοφόρησε και το πρώτο του βιβλίο,”#Chupaelperro” .

Markiplier- 5,5 εκατομμύρια.
Ο Mark Fischbach, γνωστός ως Markiplier, είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους gamers. Διαθέτει ένα ιδιαίτερο στιλ που συνδυάζει τόσο ακατάλληλο λεξιλόγιο όσο και συναίσθημα.

Smosh – 7 εκατομμύρια.
Το Smosh, το κωμικό δίδυμο του Youtube αποτελείται από τον Ian Hecox και τον Anthony Padilla. Από τα πρώτα κωμικά βίντεο της πλατφόρμας έχουν φτάσει πλέον να διαχειρίζονται εφτά κανάλια.

Roman Atwood- 8 εκατομμύρια.
Ο Roman Atwood είναι ο δημιουργός των βίντεο με τις πιο ξεκαρδιστικές φάρσες. Pranker χωρίς όρια και φραγμούς σοκάρει με τις τολμηρές επιλογές του!

PewDiePie- 15 εκατομμύρια.
Ο Felix Arvid Ulf Kjellberg είναι ο πιο διάσημος Σουηδός σχολιαστής live-streaming παιχνιδιών. Οι ξεκαρδιστικές αντιδράσεις του απέναντι στην ροή των παιχνιδιών σε συνδυασμό με την χημεία και την επαφή που έχει καταφέρει να αναπτύξει με τους θαυμαστές τον οδήγησαν στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes για φέτος.Youtubers Youtubers Youtubers

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS