Αρχικήinet10 ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες για να μπείτε τις ώρες που βαριέστε!

10 ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες για να μπείτε τις ώρες που βαριέστε!

βαριέστε

Παρόλο που το internet σήμερα, είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες, υπάρχουν κι εκείνες οι στιγμές που πραγματικά βαριόμαστε να επισκεφτούμε τα συνηθισμένα sites.

Γι αυτές τις στιγμές που βαριέστε λοιπόν σας παρουσιάζουμε 10 sites που μπορεί να σας φανούν διασκεδαστικά:

# 1 The Useless Web

Αυτό το website θα σας μεταφέρει σε οποιαδήποτε τυχαία και άχρηστη ιστοσελίδα, που θα σας διασκεδάσει για ένα λεπτό περίπου! Οπότε όταν βαριέστε μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε κλικ στο κουμπί Useless Web και να σπαταλάτε το χρόνο σας!

# 2 Hacker Typer

Μια ακόμα ιστοσελίδα όπου μπορείτε να περάσετε τις ώρες της πλήξης σας, πληκτρολογώντας και βλέποντας αυτά που γράφετε να μετατρέπονται στην οθόνη σας σε γλώσσα κωδικοποίησης. Το Hacker Typer σας επιτρέπει να εισάγετε οτιδήποτε τυχαίο θέλετε και θα εμφανιστεί ως κωδικός, με την σουρεαλιστική μαύρη οθόνη και τα πράσινα γράμματα.

# 3 Faces of Facebook

Αν βαριέστε μπορείτε τυχαία να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης και να επισκεφθείτε οποιοδήποτε προφίλ χρήστη στο Facebook με το Faces of Facebook. Από φιλοσοφική άποψη, μας δείχνει πόσο μικρός είναι ο κόσμος, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αριθμός των προφίλ στο Facebook είναι σχεδόν ίσο με τον πληθυσμό της Ινδίας!

# 4 Weave Silk

Θυμηθείτε τις παλιές ημέρες, όταν δεν υπήρχε διαδίκτυο και για να περάσουμε την ώρα μας φτιάχναμε ακαθόριστα σχέδια σε ένα κομμάτι χαρτί. Τώρα μπορείτε να κάνετε το ίδιο online στο Weave Silk. Η ιστοσελίδα σας επιτρέπει να «σκοτώσετε» την ώρα σας δημιουργώντας εκπληκτικά έργα τέχνης με τον κέρσορα του ποντικιού σας.

# 5 This Is Sand

Το συγκεκριμένο site σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολύ δημιουργικά σχέδια με άμμο τις ώρες που βαριέστε. Απλά πατήστε το πλήκτρο C για να επιλέξετε το χρώμα και κάντε κλικ οπουδήποτε στην οθόνη για να ξεκινήσει να ρίχνει άμμο στην οθόνη.

# 6 Incredi Box

Η μουσική είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να σκοτώσετε την ώρα σας. Και το Incredi Box σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικούς σας ήχους. Με λίγα σωστή κλικ, μπορείτε να γίνετε Μπετόβεν ή Μότσαρτ, απλά μην το πείτε στον κόσμο!

# 7 A Soft Murmur

Ακούγοντας τον ήχο των κυμάτων της θάλασσας ή των τρεχούμενων ποταμιών μπορείτε να χαλαρώσετε όταν είστε σε ένταση. Αυτή είναι η ιδανική ιστοσελίδα για ανθρώπους που βαριούνται. Οπότε απλά συνδέστε τα ακουστικά σας και χαλαρώστε με τους ήχους της φύσης.

# 8 The Nicest Place On The Internet

Το ωραιότερο μέρος στο Διαδίκτυο είναι ακριβώς αυτό. Εάν αισθάνεστε να βαριέστε, είναι το καλύτερο μέρος για να περάσετε την ώρα σας δεχόμενοι αγκαλιές από τυχαίους ανθρώπους στο διαδίκτυο.

# 9 Free Rice

Αυτή είναι μια ιστοσελίδα που συνδυάζει την ενασχόληση με τη φιλανθρωπία. Όσο περισσότερο βαριέστε και μένετε στη σελίδα, τόσο περισσότερο θα δωρίσετε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα. Κάθε σωστή απάντηση από εσάς μετατρέπεται σε 10 κόκκους ρυζιού οι οποίοι στη συνέχεια δωρίζονται σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα.

# 10 Do I Have A Dead Pixel

Περιλαμβάνει τον έλεγχο της οθόνης σας για να δείτε εάν έχει κάποιο νεκρό pixel. Μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας προσπαθώντας να βρείτε αυτό το μοναχικό νεκρό pixel στην επιφάνεια εργασίας σας ή στην οθόνη του φορητού υπολογιστή σας. Βεβαιωθείτε όμως να έχετε καθαρίσει καλά την οθόνη σας, έτσι ώστε να μην μπερδέψετε κάποιο βρώμικο σημεία με ένα νεκρό pixel!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS