ΑρχικήinetΜαγνητικός προσαρμογέας USB-C MagNeo για MacBook

Μαγνητικός προσαρμογέας USB-C MagNeo για MacBook

MagNeo

Οι χρήστες του MacBook Pro, που απογοητεύτηκαν όταν η Apple αφαίρεσε τις μαγνητικές θύρες φόρτισης από τα τελευταία μοντέλα φορητών υπολογιστών της, μπορεί να ενδιαφέρονται για έναν νέο μαγνητικό προσαρμογέα USB-C, ο οποίος έχει σχεδιαστεί ειδικά για φορητούς υπολογιστές Apple και έχει τη μορφή του MagNeo.

Ο μαγνητικός προσαρμογέας MagNeo USB-C υποστηρίζει όλες τις συσκευές που είναι εξοπλισμένες με υποδοχές USB-C, συμπεριλαμβανομένων όλων των Thunderbolt 3 συσκευών. Αυτές περιλαμβάνουν τα πιο πρόσφατα Macbook Pros  13 ” και 15″, καθώς και USB-C Hubs και Docks, τα Google Pixel smartphones και ακόμα περισσότερα.

Μπορείτε να επισκευτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.kickstarter.com/projects/branchusb/magneo-first-true-usb-c-magnetic-adapter για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον μαγνητικό προσαρμογέα USB-C MagNeo MagSafe style, ο οποίος είναι τώρα διαθέσιμος για τους αγοραστές που θέλουν να τον έχουν όσο πιο σύντομα γίνεται από μόλις $ 19. Προσφέρει υποστήριξη για 4K Ultra HD βίντεο, συγχρονισμό δεδομένων και φόρτιση. Οι δημιουργοί του εξηγούν λίγα παραπάνω σχετικά με το σχεδιασμό και τα οφέλη του προσαρμογέα που υποστηρίζει τόσο Apple όσο και Android συσκευές:

«Το MagNeo είναι μακράν ο πιο συμβατός και εύχρηστος μαγνητικός προσαρμογέας USB-C που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Ο πρώτος και μοναδικός μαγνητικός σύνδεσμος ο οποίος όχι μόνο παρέχει ενέργεια, αλλά είναι χρήσιμος και για τα δεδομένα και βίντεο. Τέλος, η θύρα USB-C μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους και όχι μόνο για φόρτιση.

Το MagNeo έχει τριπλή λειτουργικότητα σε σχέση με άλλες μαγνητικές συνδέσεις, με τη μοναδική ικανότητα να παρέχει όλα τα σήματα USB-C που απαιτούνται για τις νέες περιφερειακές συσκευές. Όχι μόνο ο προσαρμογέας έχει έως και 100W ικανότητα φόρτισης, αλλά επιτρέπει επίσης μέχρι και 5K βίντεο και ταχύτητα δεδομένων Thunderbolt 3, και όλα αυτά διατηρώντας παράλληλα την USB-C ικανότητα αναστρέψιμης υποδοχής.»

Ένα πολύ εύχρηστο εργαλείο για όσους αναπολούν τις παλιές καλές μέρες της Apple!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS