ΑρχικήUpdatesΤο Facebook ανακοινώνει το Live 360!

Το Facebook ανακοινώνει το Live 360!

Live 306

Στην ατέρμονη προσπάθειά του να γίνει ο κύριος προορισμός για την παρακολούθηση online βίντεο, το Facebook ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει Live βίντεο 360 μοιρών.

Η νέα μορφή βίντεο ονομάζεται απλά «Live 360» και εγκαινιάζεται την Τρίτη (σήμερα). Για το ντεμπούτο του, το Facebook συνεργάζεται με το National Geographic για μια ξεχωριστή live εμπειρία 360 μοιρών από την εγκατάσταση του Mars Desert Research στη Γιούτα.

Η ζωντανή μετάδοση θα επιτρέψει στους θεατές να παρακολουθήσουν οκτώ επιστήμονες να βγαίνουν από λοβούς στους οποίους έχουν ζήσει τις τελευταίες 80 ημέρες. Το πείραμα δημιουργήθηκε για να μιμηθεί τη ζωή στον Άρη και να δώσει στους επιστήμονες τη δυνατότητα να βιώσουν πώς είναι να απομονώνονται από τους ανθρώπους για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο.

Σύμφωνα με ένα blog post στο Facebook, το live 360 θα παρέχει επίσης μια συναρπαστική ματιά σε πτυχές της διαβίωσής τους, όπως όταν οι επιστήμονες βάζουν τις ειδικές  στολές για το διάστημα.

Θα υπάρξει επίσης ένα Q & A με “ειδικούς επιστήμονες, συγγραφείς και στοχαστές”, οι οποίοι θα απαντήσουν ερωτήσεις από τα σχόλια.

Η εισαγωγή του live 360 βίντεο είναι ένα βήμα προς την προώθηση του οράματος της εικονικής πραγματικότητας του Facebook, αλλά η λειτουργία θα είναι περιορισμένη στη αρχή.

Το Facebook λέει ότι ακόμα περισσότερες σελίδες θα παρέχουν αυτή τη δυνατότητα μέσω του Live API κατά τους επόμενους μήνες, αλλά μια ευρύτερη εγκατάσταση για όλες τις σελίδες και τα προσωπικά προφίλ δεν θα συμβεί μέχρι το επόμενο έτος.

Το Facebook Live 360 φαίνεται σαν το φυσικό επόμενο βήμα για τις φιλοδοξίες του κοινωνικού δικτύου σχετικά με το βίντεο, καθώς η εταιρεία είναι ήδη ένας δυνατός παίκτης, όταν πρόκειται για live και 360 μοιρών βίντεο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS