ΑρχικήinetΗ Microsoft γελάει με το νέο Macbook της Apple

Η Microsoft γελάει με το νέο Macbook της Apple

Η Microsoft συνεχίζει την επίθεση εναντίον της Apple, εξηγώντας σε ένα blog post ότι ο Νοέμβριος ήταν ένας υπερ -επιτυχημένος μήνας για την δική του συσκευή το Surface και ότι «ακόμη περισσότεροι άνθρωποι αλλάζουν από το Macbook».

Microsoft

Η Micrοsoft εξηγεί ότι το πρόγραμμα ανταλλαγής του Macbook έφερε πολλούς νέους αγοραστές στο Surface, κυρίως επειδή πολλοί ήταν απογοητευμένοι με το νέο MacBook.

Ο γίγαντας του λογισμικού η Redmond προφανώς δείχνει έλλειψη καινοτομίας στο Macbook και οδηγεί τους ανθρώπους στο Surface το οποίο προσφέρει οθόνη αφής, αποσπώμενο πληκτρολόγιο και πολλές άλλες δυνατότητες που δεν είναι διαθέσιμες στην συσκευή της Apple.

«Το πρόγραμμα ανταλλαγής μας για Macbook ήταν μακράν το καλύτερο μας και ο συνδυασμός της καινοτομίας του Surface με την απογοήτευση για το νέο Macbook Pro- ιδιαίτερα μεταξύ επαγγελματιών- οδηγεί όλο και περισσότερους να αλλάξουν και να πάνε στο Surface» λέει η Microsoft.

«Φαίνεται σαν ένα νέο review που συνιστά το Surface σε σχέση με το Macbook να βγαίνει καθημερινά. Αυτό κάνει την ομάδα μας τόσο υπερήφανη, γιατί αυτό σημαίνει ότι κάνουμε καλή δουλειά».

Η εταιρεία δεν προσκόμισε στοιχεία, αλλά λέει ότι ο Νοέμβριος ήταν ο καλύτερος μήνας που είχε ποτέ στις πωλήσεις των καταναλωτών, και αυτό κυρίως χάρη στο Macbook το οποίο ήταν απογοητευτικό από την αρχή.

«Το Surface έκανε sold out από την πρώτη μέρα. Η δυναμική του ήταν παγκόσμια. Στο Ηνωμένο Βασίλειο είχαμε την καλύτερη εβδομάδα που είχαμε ποτέ για το Surface και στην Γερμανία το Surface Pen έγινε το best seller αξεσουάρ για PC στο Amazon για πάνω από 12 ώρες », λέει η Microsoft.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft συγκρίνει το Surface με το Macbook αφού οι περισσότερες διαφημίσεις που έχει κυκλοφορήσει τελευταία έχουν αυτή την θεματολογία.

Η Apple από την άλλη πλευρά τονίζει ότι το να παραμείνει σε μια πιο παραδοσιακή προσέγγιση του Macbook είναι το σωστό, υποβαθμίζοντας το Surface και εξηγώντας ότι η οθόνη αφής δεν είναι απαραίτητη σε έναν φορητό υπολογιστή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS