ΑρχικήUpdatesΤώρα μπορείτε να μοιραστείτε βίντεο διακοπών στο Skype για iOS

Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε βίντεο διακοπών στο Skype για iOS

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε ένα φρέσκο update για την εφαρμογή Skype, αλλά είναι διαθέσιμο μόνο στην πλατφόρμα iOS. Η ενημερωμένη έκδοση φέρνει ένα ζευγάρι από νέα χαρακτηριστικά ως στόχο να εισάγει τους χρήστες στο πνεύμα των διακοπών.

Skype

Το πιο σημαντικό νέο χαρακτηριστικό είναι ότι εάν σκοπεύεις να μπεις στο κλίμα των χριστουγεννιάτικων διακοπών μπορείς να μοιραστείς ένα προσωπικό μήνυμα βίντεο των διακοπών με τους αγαπημένους σου. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να εξαπλωθεί ένα χαρούμενο κλίμα για τις διακοπές.

Για να μοιραστείς αυτό το μήνυμα βίντεο διακοπών θα πρέπει να πατήσεις το κουμπί νιφάδα χιονιού δίπλα στο λογότυπο του Skype. Στην συνέχεια τα πάντα είναι αρκετά απλά, οπότε δεν θα πρέπει να έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ωστόσο, αν πραγματικά δεν ζητωκραυγάζεις την περίοδο των διακοπών, η πιο σημαντική βελτίωση θα μπορούσε να είναι το γεγονός ότι οι ειδοποιήσεις θα έχουν πλέον αφαιρεθεί από το κέντρο ειδοποιήσεων όταν η εφαρμογή του θα λανσαριστεί. Με αυτό τον τρόπο η εφαρμογή θα είναι πολύ ευχάριστη στο μάτι και λιγότερο «φορτωμένη».

Μια άλλη αλλαγή που είναι ήδη σε εφαρμογή στην τελευταία ενημέρωση ότι είναι το γεγονός ότι θα είσαι σε θέση να ξαναγίνεις μέλος στις ομαδικές κλήσεις πολύ εύκολα. Το νέο χαρακτηριστικό είναι βολικό για όσους τυχαίνει να κλείσουν κατά λάθος την εφαρμογή κατά τη διάρκεια μιας ομαδικής κλήσης και δεν είναι σε θέση να ξαναενταχθούν.

Αυτές είναι όλες οι αλλαγές που περιλαμβάνονται στο νεότερο Skype για iOS update, αλλά όπως τονίζουν οι προγραμματιστές θα διαβάσουν όλα τα σχόλια για την εφαρμογή τα οποία μπορείτε να κάνετε πατώντας στο Skype Community στο My info. Η ομάδα του Skype υπόσχεται να ακούσει όλες τις προτάσεις που θα λάβει από τους χρήστες.

Αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ακόμη το Skype στην iOS συσκευή σας, μπορείς να το δοκιμάσεις, δεδομένου ότι είναι δωρεάν. Η νέα έκδοση είναι πλήρως συμβατή με όλες τις συσκευές αφής iPhone, iPad και iPod με iOS 8.0 ή νεότερη έκδοση.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS