ΑρχικήUpdatesΝέος σταθερός Opera 42 με μετατροπέα ισοτιμιών νομισμάτων

Νέος σταθερός Opera 42 με μετατροπέα ισοτιμιών νομισμάτων

Opera 42: Κυκλοφόρησε η νέα σταθερή έκδοση του προγράμματος περιήγησης από την Opera Software. Η νέα έκδοση φέρνει αρκετές βελτιώσεις αλλά και ένα ενσωματωμένο μετατροπέα ισοτιμιών νομισμάτων.

Η Opera Software φαίνεται ότι προσπαθεί πάρα πολύ να καινοτομεί. Η εταιρεία ήδη κυκλοφόρησε αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις για την εξοικονόμηση μπαταρίας, Browser VPN ή ένα ενσωματωμένο ad-blocker που ρυθμίζεται άμεσα από το πρόγραμμα περιήγησης.Opera 42

Αυτό συνεχίζεται και με τον Opera στην έκδοση 42, που μόλις κυκλοφόρησε στο σταθερό κανάλι.

Όσοι χρησιμοποιούν ήδη τον browser, και δεν έχουν λάβει ειδοποίηση για την ενημέρωση, μπορούν από το Menu – About Opera να ενημερώσουν στη νέα έκδοση. Μπορούν επίσης να κατεβάσουν το εκτελέσιμο απευθείας από την ιστοσελίδα της Opera Software.

Το νέο μεγάλο χαρακτηριστικό του Opera 42 είναι το ενσωματωμένο currency converter. Το χαρακτηριστικό λειτουργεί παρόμοια με τα add-ons που κυκλοφορούν, για τον Firefox, αλλά υπάρχει built-in, για να είναι διαθέσιμο από την αρχή.

Η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, και λειτουργεί με εμφανίζοντας πληροφορίες σε ιστοσελίδες που περιέχουν τιμές. Το πρόγραμμα περιήγησης μετατρέπει τα/το ποσό και στη συνέχεια το εμφανίζει σε μια επικάλυψη της σελίδας.

Change Log

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κατεβάσουν την νέα έκδοση από τα παρακάτω links:

Opera (stable)

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS