ΑρχικήinetΥποδεχτείτε τη νέα φορητή καφετιέρα Brux Compact

Υποδεχτείτε τη νέα φορητή καφετιέρα Brux Compact

Brux

Οι λάτρεις του καφέ που αναζητούν ένα φορητό σύστημα παρασκευής καφέ, είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστούν από τη νέα φορητή καφετιέρα που ονομάζεται Brux.

Έχει τη μορφή ενός μινιμαλιστικού μπουκαλιού που οι δημιουργοί του λένε ότι “παρασκευάζει εξαιρετικά καλό καφέ για όσους είναι εν κινήσει.”

Το brux προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε ένα τέλειο καφέ είτε στο σπίτι είτε έξω. Η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το Brux εξηγεί λίγο περισσότερα σχετικά με την έμπνευση και το σχεδιασμό του:

«Μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε τρόπος για να επιτευχθεί η πλούσια, εκλεπτυσμένη γεύση ενός φρέσκου καφέ που θα μπορούσε να γίνει οπουδήποτε και με ιδιαίτερη ευκολία. Γι ‘αυτό και ξεδιπλώσαμε τις ιδέες μας για μία περίοδο εννέα μηνών και επανασχεδιάσαμε τα πάντα από το μηδέν! Το αποτέλεσμα? Ένα all-in-one σύστημα καφέ που μετατρέπει οποιοδήποτε άλεσμα σε ένα χειροποίητο αριστούργημα.

Δεν είναι μόνο το πιο ευέλικτο σύστημα παραγωγής καφέ, είναι επίσης το ίδιο το μπουκάλι από το οποίο πίνετε! Καθώς δεν υπάρχει καμία μεταφορά υγρού από το δοχείο σε ένα κύπελλο, ο καφές παραμένει ζεστός για περισσότερο. Αυτό θα πει απόδοση!

Η γεύση είναι το παν: το σύστημά μας σε συνδυασμό με τα φίλτρα, επιτείνει τις γλυκές γεύσεις σε κάθε ετοιμασία καφέ, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τυχόν όξινη γεύση. Αυτό που κάνει το brux μοναδικό είναι ότι μπορείτε να το πάρετε μαζί σας οπουδήποτε – στην εργασία, το κάμπινγκ ή σε οποιαδήποτε περιπέτειά σας!

Έχουμε αφήσει στην άκρη τα σύνθετα συστήματα με εξαιρετικά καθαρό και κομψό σχεδιασμό. Ένα δοχείο από ανοξείδωτο ατσάλι εγγυάται αντοχή, ενώ η μόνωση κενού διπλού τοιχώματος εξασφαλίζει ότι ο καφές σας παραμένει ζεστός για ώρες. Μας χρειάστηκαν πάνω από 30 επαναλήψεις της αρχικής μας ιδέα για να φτάσουμε εδώ. Αλλά  όλα άξιζαν τον κόπο, γιατί με κάθε επανάληψη ήρθαν οι βελτιώσεις που κάνουν το Brux τόσο μοναδικό.»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκευτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.kickstarter.com/projects/klip/brux-a-personal-coffee-brewer-bottle

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS