ΑρχικήinetΤι θα πρόσφερει το νέο Galaxy Α7;

Τι θα πρόσφερει το νέο Galaxy Α7;

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε πλέον για την καινούρια σειρά Α της Samsung που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο. Τα smartphones που θα αποτελέσουν τον πυρήνα της νέας σειρά είναι τα Galaxy Α3, Galaxy Α5 και το Galaxy Α7. Σήμερα, θα ασχοληθούμε αναλυτικότερα με μία από τις τρείς νέες συσκευές, το Galaxy Α7.Galaxy Α7

Το Α7 αποτελεί το καλύτερο σε hardware προδιαγραφές συγκριτικά με τις υπόλοιπες τρείς συσκευές. Σύμφωνα με φήμες, θα τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο Exynos 7880  επεξεργαστή σε συνδυασμό με μια 3GB μνήμη RAM καθώς και εσωτερική μνήμη 32GB ή 64GB μέσω κάρτας microSD. Τα καλά νέα είναι ότι οι φήμες αυτές επιβεβαιώθηκαν πρόσφατα από επίσημες πηγές που διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Στις επιβεβαιωμένες προδιαγραφές του νέου Α7 προστέθηκαν και τα εξής παρακάτω: Θα διαθέτει μια οθόνη 5,7 ιντσών με full HD (1080p) ανάλυση η οποία θα καλύπτεται από Corning Gorilla Glass για περισσότερη προστασία. Ένα άλλο ισχυρό σημείο του θα είναι η 16-megapixel με flash LED και 1.9 διάφραγμα πισινή κάμερα καθώς και η εξίσου εντυπωσιακή 16-megapixel μπροστινή κάμερα. Επιπλέον, θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία mah 3600, θα διαθέτει θύρα USB Type-C, dual-SIM υποστήριξη και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ο δημοσιευμένος πίνακας με τις προδιαγραφές του Samsung Galaxy Α7 αναφέρει ότι θα προσφέρει αδιάβροχο σχεδιασμό και πλαίσιο αλουμινίου ενώ η πίσω πλευρά του θα καλύπτεται από γυαλί.

Οι απόψεις σχετικά με το λογισμικό σύστημα που θα διαθέτει ακόμα διίστανται. Ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι θα τρέχει σε Android 6.0.1 Marshmallow άλλοι θεωρούν ότι το Android 7.0 Nougat θα έχει την τιμητική του το 2017 στο νέο Samsung Galaxy Α7

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS