ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε ο Tor Browser 6.0.8 με ενημερώσεις ασφαλείας

Κυκλοφόρησε ο Tor Browser 6.0.8 με ενημερώσεις ασφαλείας

Η Tor Project ανακοίνωσε την κυκλοφορία της stable έκδοσης Tor Browser 6.0.8 καθώς επίσης και της έκτης κατά σειρά έκδοσης Aplha του επικείμενου Tor Browser 6.5.

Tor

Ο Tor Browser 6.0.8 έρχεται ακριβώς δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Tοr Browser 6.0.7 που έγινε στις 30 Νοεμβρίου 2016 και αναπροσαρμόζει το πρόγραμμά του σε σχέση με τις τελευταίες εκδόσεις του Mozilla Firefox 45.6.0 ESR (Extended Support Release) και διορθώνει έτσι ένα σωρό σημαντικές ευπάθειες ασφαλείας που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα.

Επίσης, ο νέος Tοr Browser 6.0.8 υποστηρίζει το τελευταίο λογισμικό Tor 0.2.8.11, το εργαλείο Torbutton 1.9.5.13, καθώς και την επέκταση ο HTTPS-Everywhere 5.2.8 για κρυπτογραφημένες επικοινωνίες.

Τέλος επιδιορθώνει αρκετά σφάλματα, μεταξύ των οποίων μπορούμε να αναφέρουμε την υποστήριξη για τη χρήση μη-HTML και HTML μηχανή αναζήτησης για το DuckDuckGo search plugin, την ενεργοποίηση του IAT-mode για ορισμένες obfs4 Tor γέφυρες, βελτιώσεις στο banner και κάποιες διορθώσεις για τις obfs4 γέφυρες.

Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, αναλόγως το λειτουργικό σας σύστημα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS