ΑρχικήinetΟι νέες δυνατότητες του Instagram!

Οι νέες δυνατότητες του Instagram!

Όπως όλοι μας λίγο-πολύ γνωρίζουμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες πολλές εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης έχουν εισάγει νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες για τις Android και iOS πλατφόρμες. Για παράδειγμα το Facebook πρόσθεσε την δυνατότητα ανεβάσματος βίντεο HD για τους χρήστες Android ενώ το twitter εισήγαγε την λειτουργία βίντεο σε πραγματικό χρόνο τόσο για τους Android όσο και για τους iOS χρήστες.δυνατότητες δυνατότητες δυνατότητες

Το Instagram λοιπόν παίρνοντας σειρά αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια σημαντική ενημέρωση την προηγούμενη εβδομάδα προσθέτοντας νέα εργαλεία σχολίου καθώς και την δυνατότητα κατάργησης των followers χωρίς εκείνοι να ενημερωθούν για αυτό. Η εταιρεία δεν μένει όμως μόνο εκεί καθώς τις τελευταίες μέρες ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας ενημερωμένης έκδοσης της πλατφόρμας για Android και iOS χρήστες. Η αναβαθμισμένη έκδοση εισάγει επίσης ένα νέο σημαντικό χαρακτηριστικό, εκείνο των “saved posts”. Επομένως, τόσο οι παλιοί όσο και οι πρωτάρηδες στην εφαρμογή θα είστε στην ευχάριστη θέση να σώζεται δημοσιεύσεις που σας ενδιαφέρουν.

Ουσιαστικά το νέο χαρακτηριστικό λειτουργεί ως σελιδοδείκτης εφόσον προσθέτει όλα τα posts που επιλέγεται σε μία λίστα στην οποία μπορείτε να ανατρέξετε όταν επιθυμείτε.

Για να ενεργοποιήσετε την νέα δυνατότητα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα νέο εικονίδιο σελιδοδείκτη που είναι εγκατεστημένο στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας στο οποίο θα πρέπει να απευθύνεστε όταν επιθυμείτε να αποθηκεύσετε ένα post. Σας δίνετε επίσης η δυνατότητα αποθήκευσης βίντεο και εικόνων.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε την δυνατότητα “saved posts” βεβαιωθείτε ότι έχετε το Android ή iOS κινητό σας με την Instagram 10.2 έκδοση. Για την εγκατάσταση της νέας αναβαθμισμένης έκδοσης θα πρέπει να απευθυνθείτε στο App Store ή το Google Play.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS