ΑρχικήUpdatesΤο Twitter εισάγει Live Video tweet για Android και iOS συσκευές

Το Twitter εισάγει Live Video tweet για Android και iOS συσκευές

tweet

Μπορείτε τώρα να κάνετε tweet με ζωντανά βίντεο στο Twitter για τα Android smartphone και iOS App

Αν το Pornhub πίστευε σοβαρά ότι το Twitter θα πουλήσει το App βίντεο «6 δευτερολέπτων» Periscope σε αυτό, έκανε λάθος. Ενώ τα sites τεχνολογίας γράφουν επικήδειους για το Periscope App, το Twitter το έχει χρησιμοποιήσει για να αναπτύξει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Live Video tweets.

Από σήμερα, οι χρήστες του Twitter που χρησιμοποιούν Android ή iOS App και έχουν ενημερωθεί με την τελευταία έκδοση μπορούν τώρα να δημιουργήσουν και να κάνουν tweet live video στο Twitter τους. Τα tweets τροφοδοτούνται από το Periscope. Για να κάνετε ένα τέτοιο tweet ζωντανού βίντεο, θα πρέπει να πατήσετε την επιλογή “Live”, η οποία θα σας φέρει σε μια οθόνη pre-broadcast, όπου μπορείτε να πλαισιώσετε τη λήψη σας. Μόλις είστε έτοιμοι, φροντίστε να πατήσετε στην επιλογή “Go Live” για να αρχίσει η μετάδοση.

Το νέο χαρακτηριστικό επιτρέπει επίσης σε άλλους χρήστες να συμμετάσχουν μαζί σας. Μόλις βγείτε ζωντανά στον αέρα με τη μετάδοση του βίντεό σας, ο καθένας με Twitter και Periscope λογαριασμό θα είναι σε θέση να ενταχθεί στη ζωντανή συνεδρία του βίντεό σας και ακόμη και να συμμετάσχει στην εμπειρία σας. Το χαρακτηριστικό έχει ονομαστεί #GoLive και τώρα είναι trending σε αρκετές χώρες.

Κατά το προηγούμενο έτος, το Twitter είχε πληγεί από μείωση των χρηστών στη βάση δεδομένων του και από βαριές απώλειες, οπότε με αυτή την προσπάθεια, ελπίζει να φέρει περισσότερους χρήστες στην πλατφόρμα. Το νέο #GoLive χαρακτηριστικό είναι παρόμοιο με το Facebook Live, ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό που είναι διαθέσιμο για τους χρήστες του Facebook.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS