ΑρχικήinetΤα AirPods της Apple έρχονται στα καταστήματα τη Δευτέρα!

Τα AirPods της Apple έρχονται στα καταστήματα τη Δευτέρα!

ακουστικά-καταστήματα

Τα πολυαναμενόμενα ασύρματα ακουστικά AirPods της Apple, έρχονται επιτέλους στα καταστήματα λιανικής πώλησης της εταιρείας, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου!

Αυτή η πληροφορία  έγινε γνωστή από μια έκθεση του MacRumors, η οποία επικαλείται μία πηγή λιανικής πώλησης και ισχυρίζεται ότι τα καταστήματα λιανικής καθώς επίσης και οι αναγνωρισμένοι από την Apple φορείς, πρόκειται να διαθέσουν προς πώληση τα καινούρια AirPods ακουστικά.

Αρχικά η έναρξη των ασύρματων ακουστικών είχε καθοριστεί για τον Οκτώβριο, όμως υπήρξε καθυστέρηση για αδιευκρίνιστους λόγους. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ωστόσο, η Apple τα διέθεσε επιτέλους προς πώληση στο ηλεκτρονικό κατάστημά της, με ημερομηνία επίσημης έναρξης την 22η του Δεκέμβρη. Εάν η έκθεση του MacRumors είναι αληθινή, αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες που θα επισκεφτούν ένα κανονικό κατάστημα λιανικής πώλησης της Apple, θα μπορέσουν να πάρουν τα AirPods τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία αυτή.

Τα AirPods είναι μικροσκοπικά ακουστικά που μοιάζουν πολύ με τα κανονικά ακουστικά για iPhone, με τη μόνη διαφορά ότι δεν έχουν καλώδιο. Διαθέτουν το νέο τσιπ W1 της Apple, το οποίο κάνει αντιστοίχιση με άλλες συσκευές πιο γρήγορα και μια ειδική θήκη που διπλώνει ως μια φορητή μπαταρία / φορτιστής. Πρόκειται για μία επανάσταση στον τρόπο που μέχρι τώρα βλέπαμε τα ακουστικά!

Και ενώ τα AirPods θα φτάσει στους καταναλωτές εγκαίρως για τις διακοπές των Χριστουγέννων, τα άλλα ασύρματα ακουστικά της Apple, τα BeatsX, δεν θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μέχρι το Φεβρουάριο του ερχόμενου έτους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS