ΑρχικήinetΤο Honor Magic της Huawei ήρθε για να σας μαγέψει!

Το Honor Magic της Huawei ήρθε για να σας μαγέψει!

Η Huawei μόλις ανακοίνωσε την παρουσίαση του Honor Magic και το θέαμα είναι εντυπωσιακό. Ο ελκυστικός σχεδιασμός του θα τραβήξει την προσοχή πολλών καταναλωτών αλλά δυστυχώς προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα.

Honor Magic

Η συσκευή θα διαθέτει μια κυρτή οθόνη και ψηφιακή βοηθό (AI)  για να εκπληρώσει την κάθε σας ανάγκη. Διαθέτει μια οθόνη 5 ιντσών Quad HD AMOLED με καμπυλωτό γυαλί και χρυσίζον μεταλλικό πλαίσιο. Στην μπροστινή οθόνη υπάρχει μια υπέρυθρη κάμερα και υπέρυθροι LED αισθητήρες. Στο κάτω μέρος της συσκευής υπάρχει υποδοχή για κάρτα SIM, ηχεία, μικρόφωνο και υποδοχή φόρτισης. Προσφέρει μια 12MP κάμερα με διπλό φακό και f/2.2 διάφραγμα με δυνατότητα σύλληψης έγχρωμων και ασπρόμαυρων φωτογραφιών ταυτόχρονα.

Επιπλέον, το Honor Magic διαθέτει ένα οχταπύρηνο 2.3GHz Kirin 950 επεξεργαστή με 64GB χώρο αποθήκευσης σε συνδυασμό με μια 4GB μνήμης RAM. Στις επιλογές διαθεσιμότητας περιλαμβάνονται τα Wi-Fi, Bluetooth 4.2 και GPS. Τροφοδοτείται από μια 2,900mAh μπαταρία η οποία ενισχύεται μέχρι και 70% μέσα σε μόλις 20 λεπτά.

Ενώ ο σχεδιασμός του είναι εντυπωσιακός το νέο Honor Magic ξεχωρίζει για το Magic Live, το ιδιόκτητο λειτουργικό του σύστημα που παρέχει στους χρήστες λύσεις για όλες τις ανάγκες. Συγκεκριμένα, το Smart Services είναι ενσωματωμένο στο Magic Live και επιτελεί τις λειτουργίες του Google Now. Επιπλέον, η υπηρεσία ενημερώνεται όταν κρατάτε το κινητό σας και μεταφέρετε σε λειτουργία δόνησης όταν έχετε εισερχόμενη κλήση. Η οθόνη φωτίζεται αυτόματα όταν ψάχνετε για την συσκευή σας ενώ οι λεπτομέρειες των εισερχόμενων μνημάτων εμφανίζονται μόνο στον ιδιοκτήτη. Τέλος μέσω ενημερωτικών μηνυμάτων σας προτείνει ταινίες, προειδοποιεί για τις καιρικές συνθήκες και εμφανίζει τις χαμηλότερες τιμές για το προϊόν που ψάχνετε.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS