ΑρχικήsecurityMofo Linux απόλυτη προστασία της ιδιωτικής σας ζωής

Mofo Linux απόλυτη προστασία της ιδιωτικής σας ζωής

Το Mofo Linux είναι ένα λειτουργικό σύστημα που έχει αναπτυχθεί για να προσπερνά σχεδόν όλες τις γνωστές μεθόδους λογοκρισίας στο διαδίκτυο ή τις τεχνικές επιτήρησης που χρησιμοποιούνται από κυβερνήσεις, εταιρείες, σχολεία, και παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου.

Είναι ένα εργαλείο που δημιουργήθηκε για να ενδυναμώσει την ιδιωτική ζωή, την ελευθερία της έκφρασης, του συνεταιρίζεσθαι και του συνέρχεσθαι ειρηνικώς, σύμφωνα με το Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα και την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.Mofo Linux

Το σύστημα περιλαμβάνει office, πολυμέσα (Kodi Media Center) και εφαρμογές για το διαδίκτυο που σας επιτρέπουν να διαβάσετε, να γράψετε, να δείτε, ή να ακούσετε οποιοδήποτε μέσο από οπουδήποτε με μια σύνδεση στο internet.

Το Mofo Linux είναι σχεδιασμένο για εύκολη χρήση σε οικιακούς υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, και τυχόν υπολογιστές σε internet cafe σε όλο τον κόσμο.

Από την έκδοση 4.0, το Mofo Linux βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Ubuntu, και περιέχει τις πιο πρόσφατες εφαρμογές για παραγωγικότητα και ψυχαγωγία.

Το Mofo Linux περιέχει Encrypted DNS, OpenVPN, Softether, Tor, Freenet, I2P, και άλλα εργαλεία που παρέχουν ανώνυμη και ασφαλή πρόσβαση στο Διαδίκτυο και την καταστρατήγηση κάθε περιορισμών λογοκρισίας.

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για την εκτέλεση από ένα bootable USB stick ή «λιτή εγκατάσταση” σε έναν σκληρό δίσκο. Το ιστορικό χρήσης καθώς και το ιστορικό περιήγησης διαγράφονται κατά τον τερματισμό λειτουργίας.

SYSTEM PASSWORDS

Το MOFO Linux διαθέτει ένα default user account (mofo), που μπορεί να αποκτήσει δικαιώματα root. Για τον λογαριασμό αυτό (mofo και root) δεν υπάρχουν default passwords. Φυσικά μπορείτε να δημιουργήσετε κωδικούς πρόσβασης αν και δεν χρειάζεται για τυπική χρήση του λειτουργικού.

LANTERN και PSIPHON (Domain Fronting Proxies)

Το Lantern και το Psiphon είναι δύο εφαρμογές proxy ανοιχτού κώδικα για την παράκαμψη της λογοκρισίας και του κάθε φιλτραρίσματος στο διαδίκτυο.

Το λειτουργικό υποστηρίζει Open VPN, διαθέτει επίσης και την εφαρμογή Softether, καθώς και επιλογές κρυπτογράφησης με Veracrypt (forked από το Truecrypt), Zulucrypt (επίσης forked από το Truecrypt), και Ecryptfs.

Κατεβάστε το MofoLinux-5.iso

mofolinux-5.0.iso (Release Date: 11/27/2016):
md5sum: dfc862c27ac038b3d54af0adb511a5ec
sha1sum: bf46f01abda270ae0ce989a4263c02f20bfd7f40

Home Page

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS