ΑρχικήUpdatesΤο Google Maps δείχνει πλέον αν μια τοποθεσία είναι προσβάσιμη για αναπηρικά...

Το Google Maps δείχνει πλέον αν μια τοποθεσία είναι προσβάσιμη για αναπηρικά αμαξίδια

Το Google Maps προχώρησε σε μία από τις πιο χρήσιμες ενημερώσεις του εμφανίζοντας αν μια τοποθεσία, όπως ένα κτίριο ή ένα εστιατόριο, είναι προσβάσιμο με αναπηρικό καροτσάκι.

Maps

Οι πηγές πληροφόρησης αυτών των ενημερώσεων είναι ουσιαστικά οι χρήστες του Google Maps, οι οποίοι καταγράφουν και απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με τους τόπους που επισκέπτονται, αναφέροντας για παράδειγμα το μέσο κόστος για ένα γεύμα ή αν υπάρχει χώρος στάθμευσης κλπ.

Η υπηρεσία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για την Ελλάδα, αλλά αν κινήστε στην Αμερική θα βρείτε τις πληροφορίες για την προσβασιμότητα με αναπηρική καρέκλα κάτω από την ενότητα “Ανέσεις” (Amenities ) κατά την αναζήτησή σας σε κάποιο σημείο ενδιαφέροντος στο Χάρτη, και μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Το νέο χαρακτηριστικό χτίστηκε από τον Rio Akasaka, έναν από τους διευθυντές του Google Drive ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη δικαίωμα που έδωσε η Google στους υπαλλήλους της να εργάζονται για το 20% του χρόνου εργασία τους πάνω σε δικά τους σχέδια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS