ΑρχικήinetΗ Honda χρησιμοποιεί το Oculus Rift για ένα μοναδικό σκοπό

Η Honda χρησιμοποιεί το Oculus Rift για ένα μοναδικό σκοπό

Honda

Εάν είστε αρκετά τυχεροί ώστε να έχετε την υγεία και την οικογένειά σας κοντά σας αυτή την εορταστική περίοδο, θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα μια πρόσφατη προσπάθεια της Honda, η οποία ανέλαβε να φέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε παιδιά που δεν μπορούν να βγουν από το νοσοκομείο στο Orange County της Καλιφόρνια.

Σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων του Orange County (CHOC Παιδιατρικό Νοσοκομείο), η εταιρεία αυτοκινήτων Honda παρήγαγε μια εντυπωσιακή οθόνη εικονικής πραγματικότητας με τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στους δρόμους, η οποία μετέφερε τα παιδιά σε όλα τα αξιοθέατα που δεν ήταν σε θέση να δουν, έξω από το νοσοκομείο.

Χρησιμοποιώντας σετ ακουστικών Oculus Rift που ήταν δωρεά από τη Microsoft, τα έκπληκτα από τη χαρά τους παιδιά, βίωσαν την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας με μια βόλτα που ονομάζεται “Candy Cane Lane” από το κάθισμα ενός κινούμενου εικονικού ελκήθρου. Στην διαδρομή υπάρχει ακόμη και μια αιφνιδιαστική επίσκεψη από έναν συγκεκριμένο τύπο με κόκκινα προς το τέλος!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο 360 μοιρών στο YouTube (απαιτείται πρόγραμμα περιήγησης Chrome) και ένα σύντομο κλιπ με τις αντιδράσεις των παιδιών που βρίσκεται στο Facebook. Για κάθε “Like” ή “Love” που το βίντεο παίρνει στο Facebook, η Honda έχει υποσχεθεί να δωρίζει $ 1 για το CHOC Παιδιατρικό Νοσοκομείο και το Παιδιατρικό Ογκολογικό  Ίδρυμα (μέχρι $ 100.000). Επί του παρόντος, το βίντεο στο Facebook έχει συγκεντρώσει περίπου 12.000 Likes / Loves.

Το VR καλείται συχνά ως μια «μηχανή ενσυναίσθησης» λόγω της ικανότητας της τεχνολογίας να μας συνδέει με τους άλλους και σε αυτή την περίπτωση, κατά τη διάρκεια των γιορτών, η περιγραφή αυτή δεν ήταν ποτέ πιο ακριβής!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS