ΑρχικήinetΤο Smart Pendant παρέχει Moto Tracking, Προστασία και Ειδοποιήσεις

Το Smart Pendant παρέχει Moto Tracking, Προστασία και Ειδοποιήσεις

Pendant

Το Secret P1 του Pandora, έχει δημιουργήσει ένα έξυπνο wearable μενταγιόν, το Smart Pendant που περιλαμβάνει μια σειρά από διαφορετικές λειτουργίες και είναι σε θέση να συνδεθεί με το κινητό σας τηλέφωνο για να σας παρέχει ειδοποιήσεις για διάφορα θέματα, αλλά και να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα και να παρακολουθεί την κίνηση για εσάς.

Η εταιρεία παρουσιάζει αυτό το κόσμημα, που μπορεί να φορεθεί είτε ως μενταγιόν στο  λαιμό σας, είτε στον καρπό σας σαν βραχιολάκι και σας προσφέρει προστασία της ιδιωτικής σας ζωής, παρακολούθηση κίνησης, καταμέτρηση βημάτων, ανάλυση του ύπνου καθώς και υπενθύμιση κλήσης και παρακολούθησης.

Το έξυπνο wearable κόσμημα έχει ξεκινήσει στο Kickstarter αυτή την εβδομάδα για να κερδίσει τα $ 50.000 που χρειάζεται ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει η παραγωγή του κατά τη διάρκεια των επόμενων 60 ημερών και σε περίπτωση επιτυχίας αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά το μήνα Μάιο του 2017.

Κατασκευασμένο από μέταλλο το Smart Pendant μπορεί είτε να κρεμαστεί χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο κόσμημα δερμάτινο λουρί ή φοριέται στον καρπό σας χρησιμοποιώντας το λουράκι σπορ ρολόι κατασκευασμένο από πλαστικό. Για εναλλαγή μεταξύ των δύο το κύριο σώμα μπορεί εύκολα να διαχωριστεί και να συνδέονται με προτιμώμενη επιλογή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Smart Pendant επισκεφτείτε την ιστοσελίδα crowdfunding Kickstarter μέσω του παρακάτω συνδέσμου, όπου οι υποσχέσεις είναι διαθέσιμες από $ 32 το άτομο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS